alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 24 Eylül 2022 #1 P55-US3l anakartın sürücüsünü güncellemek için indirdim sitesinden. Şöyle bir şey çıkıyor, kurulmuyordu. 2-3 defa aynı şeyi deneyip aynı sonucu aldım. Siteye bir baktığımda Windows 10 yoktu. Bu sebepten mi kurulmuyor acaba? Sitede yazanlar:
P55-US3l anakartın sürücüsünü güncellemek için indirdim sitesinden. Şöyle bir şey çıkıyor, kurulmuyordu. 2-3 defa aynı şeyi deneyip aynı sonucu aldım. Siteye bir baktığımda Windows 10 yoktu. Bu sebepten mi kurulmuyor acaba? Sitede yazanlar:
Çözüm M M Mehmet Kerem Gökcek 24 Eylül 2022 Resimdeki kurulum değil, kurulumu arşivden ayıklayacak program. Extract tuşuna bastıktan sonra ayıkladığı yere gidip kurulumu başlatmanız gerekiyor.
Resimdeki kurulum değil, kurulumu arşivden ayıklayacak program. Extract tuşuna bastıktan sonra ayıkladığı yere gidip kurulumu başlatmanız gerekiyor.
M Mehmet Kerem Gökcek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 1.013 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #2 Resimdeki kurulum değil, kurulumu arşivden ayıklayacak program. Extract tuşuna bastıktan sonra ayıkladığı yere gidip kurulumu başlatmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Resimdeki kurulum değil, kurulumu arşivden ayıklayacak program. Extract tuşuna bastıktan sonra ayıkladığı yere gidip kurulumu başlatmanız gerekiyor.