F faruktamer Centipat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 13 16 Eylül 2019 #1 Elimde P5B-MX anakart var Xeon işlemci takmak istiyorum P5B anakartlara Xeon takılıyor diye biliyorum ama MX olunca tam emin olamadım. X5460 veya E5450 takacağım bu işlemcileri takabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2019
Elimde P5B-MX anakart var Xeon işlemci takmak istiyorum P5B anakartlara Xeon takılıyor diye biliyorum ama MX olunca tam emin olamadım. X5460 veya E5450 takacağım bu işlemcileri takabilir miyim?
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #2 Anakartın CPU destek listesinde takabileceğin en yüksek işlemciler bunlar. Xeon işlemciler bu listede görünmüyor, o yüzden desteklemeyebilir. P5B-MX | ASUS Türkiye www.asus.com
Anakartın CPU destek listesinde takabileceğin en yüksek işlemciler bunlar. Xeon işlemciler bu listede görünmüyor, o yüzden desteklemeyebilir. P5B-MX | ASUS Türkiye www.asus.com
F furkantan Centipat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3 16 Eylül 2019 #3 Commodore 64 dedi: Anakartın CPU destek listesinde takabileceğin en yüksek işlemciler bunlar. Xeon işlemciler bu listede görünmüyor, o yüzden desteklemeyebilir. P5B-MX | ASUS Türkiye www.asus.com Eki Görüntüle 438958 Genişletmek için tıkla... 775 pin olunca otamatik olarak modlayarak veriyorlar diye biliyorum yani resmi sitesinde hiçbir 775 pin anakart ın ki yazmıyor.
Commodore 64 dedi: Anakartın CPU destek listesinde takabileceğin en yüksek işlemciler bunlar. Xeon işlemciler bu listede görünmüyor, o yüzden desteklemeyebilir. P5B-MX | ASUS Türkiye www.asus.com Eki Görüntüle 438958 Genişletmek için tıkla... 775 pin olunca otamatik olarak modlayarak veriyorlar diye biliyorum yani resmi sitesinde hiçbir 775 pin anakart ın ki yazmıyor.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.577 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2019 #4 P5B destekliyor ama P5B-MX desteklemiyor galiba emin olamadım. ASUS
F faruktamer Centipat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 13 16 Eylül 2019 #5 Critness dedi: P5B destekliyor ama P5B-MX desteklemiyor galiba emin olamadım. ASUS Genişletmek için tıkla... Mod bulamadım bulsam direk yükleyeceğim benim Anakart da (tam emin olmamakla birlikte) Intel 845 chipset mevcut chipset mi uyumsuz acaba ?
Critness dedi: P5B destekliyor ama P5B-MX desteklemiyor galiba emin olamadım. ASUS Genişletmek için tıkla... Mod bulamadım bulsam direk yükleyeceğim benim Anakart da (tam emin olmamakla birlikte) Intel 845 chipset mevcut chipset mi uyumsuz acaba ?