Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #11 Ugurkaplann37 dedi: 180 GB + 80 GB HDD Var Genişletmek için tıkla... Sebep HDD hocam. Windows 10 HDD'de geberiyor.
Ugurkaplann37 dedi: 180 GB + 80 GB HDD Var Genişletmek için tıkla... Sebep HDD hocam. Windows 10 HDD'de geberiyor.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 3 Aralık 2023 #12 Jobs dedi: 3.0GHz-3.4GHz arasında stabil çalışabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O anakart o kadar kaldırmaz diye düşünüyorum. Biraz artırabilir fakat dediğiniz kadar çıkamaz muhtemelen.
Jobs dedi: 3.0GHz-3.4GHz arasında stabil çalışabileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O anakart o kadar kaldırmaz diye düşünüyorum. Biraz artırabilir fakat dediğiniz kadar çıkamaz muhtemelen.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #13 Yiğitt35 dedi: O anakart o kadar kaldırmaz diye düşünüyorum. Biraz artırabilir fakat dediğiniz kadar çıkamaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Belki denenebilir FSB frekansından kaynaklı limitte takılabilir. 2.8-3.0 arası da güzel bir performans getirisi sunabilir.
Yiğitt35 dedi: O anakart o kadar kaldırmaz diye düşünüyorum. Biraz artırabilir fakat dediğiniz kadar çıkamaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Belki denenebilir FSB frekansından kaynaklı limitte takılabilir. 2.8-3.0 arası da güzel bir performans getirisi sunabilir.
Arvedui Hectopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 1.037 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #14 HDD varsa Windows 10 da düzgün performans vermiyor ben yazın AMD X3 işlemci ve 4gb ramle kullandım Windows 10 ama SSD vardı. Ugurkaplann37 dedi: 771 pin olan Intel işlemcilerin çoğu veya hepsi takılabilir mi Genişletmek için tıkla... Modlanmissa çalışıyor ama hem çok güç tüketir hemde soğutması zor.
HDD varsa Windows 10 da düzgün performans vermiyor ben yazın AMD X3 işlemci ve 4gb ramle kullandım Windows 10 ama SSD vardı. Ugurkaplann37 dedi: 771 pin olan Intel işlemcilerin çoğu veya hepsi takılabilir mi Genişletmek için tıkla... Modlanmissa çalışıyor ama hem çok güç tüketir hemde soğutması zor.