celikensar816 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 P5G41C-M LX anakartım var eski BIOS. Bilgisayar kapaliyken kulaklık ışığı yaniyor nereden kapatacağım erp diyorlar ama eski BIOS'ta oyle bir şey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
P5G41C-M LX anakartım var eski BIOS. Bilgisayar kapaliyken kulaklık ışığı yaniyor nereden kapatacağım erp diyorlar ama eski BIOS'ta oyle bir şey yok.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.507 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 4 Haziran 2021 #2 O durum benim Gigabyte P35-S3G anakartımda da var, eğer bilgisayar kapalıyken bile USB'lere güç gelmesini kesebilirsem yazarım buraya da
O durum benim Gigabyte P35-S3G anakartımda da var, eğer bilgisayar kapalıyken bile USB'lere güç gelmesini kesebilirsem yazarım buraya da
celikensar816 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #3 Yiğitt35 dedi: O durum benim Gigabyte P35-S3G anakartımda da var, eğer bilgisayar kapalıyken bile USB'lere güç gelmesini kesebilirsem yazarım buraya da Genişletmek için tıkla... Buldunmu?
Yiğitt35 dedi: O durum benim Gigabyte P35-S3G anakartımda da var, eğer bilgisayar kapalıyken bile USB'lere güç gelmesini kesebilirsem yazarım buraya da Genişletmek için tıkla... Buldunmu?
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.507 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 6 Haziran 2021 #4 celikensar816 dedi: Buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyu unutmuşum kusura bakmayın BIOS ayarlarınızda ErP ile alakalı bir şey var mı? Benim anakarttakini kapatadım da ben
celikensar816 dedi: Buldun mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuyu unutmuşum kusura bakmayın BIOS ayarlarınızda ErP ile alakalı bir şey var mı? Benim anakarttakini kapatadım da ben
celikensar816 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #5 Yiğitt35 dedi: Hocam bu konuyu unutmuşum kusura bakmayın BIOS ayarlarınızda erp ile alakalı bir şey var mı? Benim anakarttakini kapatadım da ben Genişletmek için tıkla... Yok zaten bende onu ariyorum mavi tip eski BIOS'lardan.
Yiğitt35 dedi: Hocam bu konuyu unutmuşum kusura bakmayın BIOS ayarlarınızda erp ile alakalı bir şey var mı? Benim anakarttakini kapatadım da ben Genişletmek için tıkla... Yok zaten bende onu ariyorum mavi tip eski BIOS'lardan.