Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 16 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar anakartımın sitesinden baktığımda yeni BIOS sürümleri gözüküyor ama BIOS'ta ez flazh yok nasıl atacağım BIOS Update'yi? Anakart: P5GC-MX /1333
Arkadaşlar anakartımın sitesinden baktığımda yeni BIOS sürümleri gözüküyor ama BIOS'ta ez flazh yok nasıl atacağım BIOS Update'yi? Anakart: P5GC-MX /1333
Çözüm Yiğitt35 4 Aralık 2021 [Notebook Bilgisayar] BIOS'u Windows'ta güncelleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye telefondan buldum bu siteyi, indirme linki de sanırım var.
[Notebook Bilgisayar] BIOS'u Windows'ta güncelleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye telefondan buldum bu siteyi, indirme linki de sanırım var.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 20 Kasım 2021 #2 Attığım resimleri anakartınızın kendi kullanma kılavuzundan aldım, nasıl BIOS güncellenebileceğinin bir yöntemini anlatıyor. Artı 0 Eksi
Attığım resimleri anakartınızın kendi kullanma kılavuzundan aldım, nasıl BIOS güncellenebileceğinin bir yöntemini anlatıyor.
KS KS Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 4 Aralık 2021 #3 @Yiğitt35 hocam indirme linki atma şansınız var mı? Bire de Win 8.1 olduğu için galiba yapamıyorum. Son düzenleme: 4 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.451 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 4 Aralık 2021 #4 [Notebook Bilgisayar] BIOS'u Windows'ta güncelleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye telefondan buldum bu siteyi, indirme linki de sanırım var. Artı 0 Eksi Çözüm
[Notebook Bilgisayar] BIOS'u Windows'ta güncelleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye telefondan buldum bu siteyi, indirme linki de sanırım var.
KS KS Kriontex Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 585 Çözümler 3 5 Aralık 2021 #5 @Yiğitt35 Yiğitt35 dedi: [Notebook Bilgisayar] BIOS'u Windows'ta güncelleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye telefondan buldum bu siteyi, indirme linki de sanırım var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hallettim teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
@Yiğitt35 Yiğitt35 dedi: [Notebook Bilgisayar] BIOS'u Windows'ta güncelleme | Resmi Desteği | ASUS Türkiye telefondan buldum bu siteyi, indirme linki de sanırım var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hallettim teşekkür ederim.