P5GC MX 1333 sistem bazen açılmıyor

mmwero1

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize iyi günler arkadaşlar. Fişi taktığımda kasa içindeki donanımlar sorunsuz çalışmaya başlıyor anakart yeşil ışığı yanıyor fanlar dönüyor fakat bayağı eski monitörümde no signal hatası alıyorum. Bilgisayar açılacağı görüntü geleceği zaman sanırım monitörden dıt diye bir ses geliyor o zaman sorunsuz açılıyor. Sistem şöyle.
  1. P5GC MX 1333 anakart.
  2. 1 GB DDR2 RAM.
  3. 80GB Samsung HDD.
Kasayı tertemiz yaptım; RAM'leri slotundan çıkarıp temizledim, slot değiştirdim, HDD söküp oksitlenmesini sildim, başlatmadan USB portlarını teker teker söküp arıza çıkaran var mı diye kontrol ettim fakat hala aynı tavsiyesi olan var mı?

Zaten çoğu şeyi yapmışsınız. Bir öneri olarak sistem parçalarını çıkarıp uzay montaj bir şekilde test edin isterseniz.

Uzay montaj yaptım. Neye dikkat etmem gerekli?

Zaten çoğu şeyi yapmışsınız. Bir öneri olarak sistem parçalarını çıkarıp uzay montaj bir şekilde test edin isterseniz.

Klavyede sorun olduğunu fark ettim. Şu an düzeldi. Açarken klavyeyi söküyorum açıldığında takıyorum.

İşlemciyi çıkarıp arka sarı kısmını bir mendil yardımı ile silmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…