P5GC-MX sistem yükseltmesi

MirkanBalta

Centipat
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu anakart çok eski ama evde boş boş yaticagina değerlendirip en azından alabilecegim maksimum performansı almak istiyorum. Şu anda;
Intel Pentium Dual Core E2200.
1GB RAM.
ASUS GeForce 7300SE/7200 GS.
Bu özellikler var ve ben RAM'i 4'e çıkarıp RX470 takmayı düşünüyorum, ayrıca işlemciyi Intel Xeon X5460 ile değiştirmeli miyim yoksa şu ankinin durması problem yaratmaz mi?

Yanlış yönlendirmeyin lütfen. Bahsi geçen anakart maks. 2gb ram destekliyor ve quad core desteği bile yokken xeon önermeniz dahice...

Yanlış yönlendirmeyin lütfen. Bahsi geçen anakart maks. 2gb ram destekliyor ve quad core desteği bile yokken xeon önermeniz dahice...
Anakartın modelini yanlış görmüşüm kusura bakmayın. Buradan konu sahibine söylüyorum, o anakartla anca XP ya da 7 kurup tarayıcı gezilir.

Ana kartida ASRock G31M-S ile deistirirsem nasıl bı değişim olur?
Gayet iyi bir anakart, tavsiye ederim.
Quad core işlemci desteği var ve dediğiniz xeon işlemciler zaten g31-g41 ve bir kaç chipset ile çalışıyor, ama xeon için farklı bios yazmak gerekiyor diye biliyorum ben hiç girmedim o işi ve tasvip etmiyorum.
Onun haricinde maks ram 8gb. Gayet iyi.
Sizin işlemciniz e2200. İnternet gezintisi için bile yeterli değil, ram zaten ofsayt.
Benim önerim ise işlemci olarak q9500 - q9550 olabilir. (Overclock ile performans uçabilir)
Ram 4gb kısmen yetebilir oynanan oyuna göre. Önerim 8dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…