Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 28 Nisan 2020 #11 Heralde benim gibi PSU'yu patlatmak istiyorsunuz.
B Berkan Aksoy Centipat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 7 28 Nisan 2020 #12 55superx dedi: @Berkan Aksoy PSU modelinin 12V kanalından verdiği değere göre değişir. PSU üzerindeki değerlerin yazdığı kağıdı buraya atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... direk psu markasını versem olmaz mı 55superx dedi: @Berkan Aksoy PSU modelinin 12V kanalından verdiği değere göre değişir. PSU üzerindeki değerlerin yazdığı kağıdı buraya atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... PC GÜÇ KAYNAĞI POWER SUPPLY FSP GROUP ATX-300 PNR 300W-İKİNCİ EL bundan bendeki psu
55superx dedi: @Berkan Aksoy PSU modelinin 12V kanalından verdiği değere göre değişir. PSU üzerindeki değerlerin yazdığı kağıdı buraya atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... direk psu markasını versem olmaz mı 55superx dedi: @Berkan Aksoy PSU modelinin 12V kanalından verdiği değere göre değişir. PSU üzerindeki değerlerin yazdığı kağıdı buraya atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... PC GÜÇ KAYNAĞI POWER SUPPLY FSP GROUP ATX-300 PNR 300W-İKİNCİ EL bundan bendeki psu
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 28 Nisan 2020 #13 Berkan Aksoy dedi: PC GÜÇ KAYNAĞI POWER SUPPLY FSP GROUP ATX-300 PNR 300W-İKİNCİ EL Genişletmek için tıkla... Attığın linkte değerler yazıyor. Ucu ucuna besler gibi duruyor ama çift kanal olduğu için emin olamadım.
Berkan Aksoy dedi: PC GÜÇ KAYNAĞI POWER SUPPLY FSP GROUP ATX-300 PNR 300W-İKİNCİ EL Genişletmek için tıkla... Attığın linkte değerler yazıyor. Ucu ucuna besler gibi duruyor ama çift kanal olduğu için emin olamadım.
B Berkan Aksoy Centipat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 7 28 Nisan 2020 #14 55superx dedi: Attığın linkte değerler yazıyor. Ucu ucuna besler gibi duruyor ama çift kanal olduğu için emin olamadım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim dediğiniz gibi ucu ucuna açar gibi duruyo
55superx dedi: Attığın linkte değerler yazıyor. Ucu ucuna besler gibi duruyor ama çift kanal olduğu için emin olamadım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim dediğiniz gibi ucu ucuna açar gibi duruyo