Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #1 Sitedeki yönergelerini uygulayıp bir flash disk oluşturdum ama boot menüsünde flashı seçtiğimde siyah ekran geliyor. Rufus ve wintobootic ile denedim ama ikisinde de sonuç aynı. Bios'um güncel. Anakart modeli: P5KPL-AM/PS Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2014
Sitedeki yönergelerini uygulayıp bir flash disk oluşturdum ama boot menüsünde flashı seçtiğimde siyah ekran geliyor. Rufus ve wintobootic ile denedim ama ikisinde de sonuç aynı. Bios'um güncel. Anakart modeli: P5KPL-AM/PS Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
pesofcoys Kilopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 396 Yer TRabzon61 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fen ve Teknoloji Öğretmeni 14 Aralık 2014 #2 Anakartınız uefi destekmiyor.
Resul.A Hectopat Katılım 14 Aralık 2014 Mesajlar 635 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2014 #3 pesofcoys dedi: Anakartınız uefi destekmiyor. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler peki normal windows 8.1 kurulumu yapmam için ne yapmam gerekiyor? Aynı şekilde flashtan tabi.
pesofcoys dedi: Anakartınız uefi destekmiyor. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler peki normal windows 8.1 kurulumu yapmam için ne yapmam gerekiyor? Aynı şekilde flashtan tabi.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Aralık 2014 #4 Rufus'tan GPT yerine MBR seçmeniz gerek.