P5KPL-AM-SE-Asus GT630 GDDR3 Ekran Kartı Uyumu

Kingobfdeaht

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ayın 1 İnde Ekran Kartı Alıcam Tek Bir Soru Geliyor Aklıma
Acaba Anakartımla Alacağım Ekran Kartım Uyumlumu?

Alacağım Ekran Kartı=Bakınız
Uyumlumu Diğilmi Yazarsanız Çok İyi Olur
Ana kartımın Markası Başlıkta da Olduğu Gibi=Asus P5KPL-AM SE
Alacağım Ekran Kartı Yine Başlıkta da Olduğu Gibi=Asus GT630 GDDR3

Aynı anakart ile GT 730 kullanıyorum. Evet uyumlu. Ve GT 730'u Vatan'dan dolar artmadan önce 170 Veya 180 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. %30 indirim de vardı galiba ama o sayılmamış olabilir.

Aynı anakart ile GT 730 kullanıyorum. Evet uyumlu. Ve GT 730'u Vatan'dan dolar artmadan önce 170 Veya 180 TL'ye aldığımı hatırlıyorum. %30 indirim de vardı galiba ama o sayılmamış olabilir.
Dediğiniz Gibi Kesin Uyumluysa Çok İyi Olur Ve Hatta Belki GT 730 Alırım Çok Teşşekürler

Nvidia fanboy'u iseniz alın. Ama ben şuan keşke R7 240 veya 250 alsaydım diyorum FPS artışı olmasından dolayı.

Nvidia fanboy'u iseniz alın. Ama ben şuan keşke R7 240 veya 250 alsaydım diyorum FPS artışı olmasından dolayı.
Saol

Asus R7 240 Gddr3 2Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Öneriniz Üzere Bunu Alıcam=
Asus R7 240 sizcede bunu almalıyım dimi ve uyumlu dimi?

Saol Kardeş Çok Aydınlattın Bide Bilgin Varsa Şu Konuma Yardımcı Olurmusun?=https://www.technopat.net/sosyal/ko...s-amd-radeon-r7-240-ekran-kartı-uyumu.188937/

PowerColor devil 13 dual core r9 290x al bulursan en iyi performanslı 295x2 biraz fazla güç tüketimi var ama tam bir canavar.

Konuyu Yeni Açmışın Kardeşim Moderatörler onaylanınca gözükecek şuan ben görmüyorum moderatörler onaylayınca herkese görünecek görününce cevaplarım. Önemli değil

S
Konuyu Yeni Açmışın Kardeşim Moderatörler onaylanınca gözükecek şuan ben görmüyorum moderatörler onaylayınca herkese görünecek görününce cevaplarım. Önemli değil
Saol Bu Arada Madöratör Ne Zaman Onaylar Bi Bİlgin Varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…