P5L-MX tabanlı sistem yükseltme

melo56

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, arkadaşlar anakartımın destekleyebileceği en iyi işlemci nedir? Baktım anlayamadım. Onun dışında 300 waltlık güç kaynağım var, 12 wattlık kanalından maximum 230 watt veriyor. Ram'i 4 yapmak istiyorum. Ekran kartı olarak Radeon 6600 HD arkadaşım verecek. Ama bilmiyorum bu ekran kartı benim anakartıma olur mu yada güç kaynağı yeterli olur mu? Sorularım bunlar, lütfen arkadaşlar sadece soru cevaplarını istiyorum lütfen bırak yeni sistem al gibisinden yazılar yazmazsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bütçem hiç yok, bu malzemeleride arkadaşım gönderecek. Psu'um:
Takacağınız donanımlar çok eski maalesef. Eğer 230 V değil, 230 watt ise PSU(ki gerçek anlamda 230 watt vermesi mümkün değildir o PSU'nun) bu donanımları almanı tavsiye etmem. Tam bütçen nedir?
Maalesef bütçem hiç yok, bu parçaları arkadaşım vercek psu'um 300 watt ama max 230 watt verebiliyor bunu üzerinden okuyup yazdım. Sıfırdan toplama gibi bir durumum yok bütçmde yok ancak bir işlemci önerirseniz para toplayıp alacağım.

Yardım edebilecek yok mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı