R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 27 Nisan 2023 #11 Catacomb dedi: Bilgisayar derken işletim sistemini kastediyordum hocam Yazdığınız gibi yapmaya çalışıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sorun değil lakin dikkatli olmakta fayda var. Kırdıysam kusuruma bakmayın. Sonuçları bekliyoruz.
Catacomb dedi: Bilgisayar derken işletim sistemini kastediyordum hocam Yazdığınız gibi yapmaya çalışıyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam sorun değil lakin dikkatli olmakta fayda var. Kırdıysam kusuruma bakmayın. Sonuçları bekliyoruz.
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #12 @R.B.D Hocam dediğinizi yaptım. SSD görünürde ve içine işletim sistemini kurabiliyorum. Emin olmak için paylaşıyorum. Sorun yok değil mi? Dosya Ekleri IMG_20230427_173443.jpg 170,6 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 27 Nisan 2023
@R.B.D Hocam dediğinizi yaptım. SSD görünürde ve içine işletim sistemini kurabiliyorum. Emin olmak için paylaşıyorum. Sorun yok değil mi?
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.798 Çözümler 42 27 Nisan 2023 #13 Catacomb dedi: @R.B.D Hocam dediğinizi yaptım. SSD görünürde ve içine işletim sistemini kurabiliyorum. Emin olmak için paylaşıyorum. Sorun yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.
Catacomb dedi: @R.B.D Hocam dediğinizi yaptım. SSD görünürde ve içine işletim sistemini kurabiliyorum. Emin olmak için paylaşıyorum. Sorun yok değil mi? Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam.