oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 P5QPL-AM LGA 775 soket anakartını kullanıyorum. RAM olarakta Kingston'un 2x2 DDR2 RAM'lerini kullanıyorum. Ekran kartı olarak ASUS AMD HD 5570 ekran kartını kullanıyorum. Kasa olarak Casper ERA Vista'nın kasasından kullanıyorum (Kalite için özür dilerim, fotoğraf bana ait değil). Sığar mı? Anakartım uyumlu mu? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
P5QPL-AM LGA 775 soket anakartını kullanıyorum. RAM olarakta Kingston'un 2x2 DDR2 RAM'lerini kullanıyorum. Ekran kartı olarak ASUS AMD HD 5570 ekran kartını kullanıyorum. Kasa olarak Casper ERA Vista'nın kasasından kullanıyorum (Kalite için özür dilerim, fotoğraf bana ait değil). Sığar mı? Anakartım uyumlu mu? Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar.
gesukalyoncu Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #2 Sığar mı bilmem ama her parça o kadar nostaljik ki bir duygulandım.
oranssiketsuppi Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 272 Çözümler 1 Yer Holy Terra Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 gesukalyoncu dedi: Sığar mı bilmem ama her parça o kadar nostaljik ki bir duygulandım. Genişletmek için tıkla... Kasa ile aramda 3 yıl yaş farkı var.
gesukalyoncu dedi: Sığar mı bilmem ama her parça o kadar nostaljik ki bir duygulandım. Genişletmek için tıkla... Kasa ile aramda 3 yıl yaş farkı var.
Jaavei Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 1.830 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Hatay 18 Ocak 2022 #4 Gametech HD 2.0 öneririm. Kendin kullandım, gayet iyidir. Parçalarla da uyumludur.