P6000 İşlemci nasıl hızlandırılır?

Enes zrsz

Hectopat
Merhabalar benim işlemcim bence iyi ama mesela Zoom'da ekran paylaştığımda kasma yaşıyorum overclock yapmadan hızlandırmanın bir yolu var mıdır?

Özellikler:
Intel Pentium CPU P6000.

Intel (r) HD Graphics Pentium.

6 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çar
Merhabalar benim işlemcim bence iyi ama mesela Zoom'da ekran paylaştığımda kasma yaşıyorum overclock yapmadan hızlandırmanın bir yolu var mıdır?

Özellikler:
Intel Pentium CPU P6000.

Intel (r) HD Graphics Pentium.

6 GB RAM.
OC yapılabilir ancak çarpan kilidi kapalı ve laptop olduğu için çok ısınacaktır.

Çarpan kilidi olduğu için yapılmaz. Fakat Windows sürümünüz eğer Windows 10 ise 8.1'e düşürerek daha iyi hale getirebilirsiniz.
Abi ben windows 7 yüklemek istedim ama bende usb bellek yok (var ama disk yazma koruması var ve hiç bir şekilde kalkmıyor) Dvd takma yeri de çalışmıyor ve bende win 7 pro iso dosyasını yükleyip dosyalarını ayıkladım ondan sonra setup.exe ye bastım ama https://store.donanimhaber.com/cb/48/b1/cb48b13cff6264e6898fe1b74711ceb2.jpg buradaki gibi hata verdi sen belki yardımcı olabilirsin

Abi ben Windows 7 yüklemek istedim ama bende USB bellek yok (var ama disk yazma koruması var ve hiçbir şekilde kalkmıyor) DVD takma yeri de çalışmıyor ve bende Win 7 Pro ISO dosyasını yükleyip dosyalarını ayıkladım ondan sonra setup.exe ye bastım ama https://store.donanimhaber.com/cb/48/b1/cb48b13cff6264e6898fe1b74711ceb2.jpg buradaki gibi hata verdi sen belki yardımcı olabilirsin

Şimdi yeni 16 GB veya 8 GB (ama 16 GB olması daha iyi) flash alıp Rufus'u indiriyorsun. Sonra internette Windows 8.1 ISO yaz ve indir. Windows 7 de indirebilirsin ancak destek kesildiği için önermem. Ondan sonra

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakini yap. Bir de orada tür olarak GPT yerine MBR'yi seçmen lazım. Ondan sonra yeniden yaz yardım ederim. :D

Şimdi yeni 16 GB veya 8 GB (ama 16 GB olması daha iyi) flash alıp Rufus'u indiriyorsun. Sonra internette Windows 8.1 ISO yaz ve indir. Windows 7 de indirebilirsin ancak destek kesildiği için önermem. Ondan sonra

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakini yap. Bir de orada tür olarak GPT yerine MBR'yi seçmen lazım. Ondan sonra yeniden yaz yardım ederim. :D

abim açıklamışsın sağol ama bende usb yok ve yeniden almak istiyorum ama şuan fiyatlar çok uçtu ve ben öğrenciyim o yüzden başka bir yolu olmazmı yüklemenin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı