Bence 2 kasada güzel. Lian Li de güzel. Hepsi iyi kasadır. P600S'in avantajı önündeki ve üstündeki kapak olabilir ve yan kapağındaki sessizleştirme malzemesi olabilir. Çok detaylı farklarına bakmadım. Ama P600S'i uzun zamandır biliyorum.Beğendiğim bir kasa. Ölçüleri ve estetiği hangisi size uyarsa onu tercih edin.
Uzun süre G500A beyaz olanı almak için bekledim ama stok sorunu ve uzun tedarik süreçleri yüzünden vazgeçmiştim.
Ekran kartının ölçüsü ile CPU soğutucusu arasındaki bağlantıyı anlayamadım. O ekran kartı söylenen 3 kasaya da uyacaktır tahminim. Bilmediğim bir şey mi var yoksa?
Şu an güzel bir indirim varmış inventusta. G500A 4469 TL. P600S 4862 TL. Lian Li Lancool 3 ise 5.389 TL.
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black PH-EC500GA_DBK01A, Temperli Yan Cam, -280mm EATX, D-RGB,Siyah, Mid Tower Kasa - inventus
PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black PH-EC500GA_DBK01A, Temperli Yan Cam, -280mm EATX, D-RGB,Siyah, Mid Tower Kasainventus.com.tr
PHANTEKS P600S TEMPERED GLASS BLACK Eclipse P600S (PH-EC600PSTG_BK01) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P600S TEMPERED GLASS BLACK Eclipse P600S (PH-EC600PSTG_BK01) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
P600S beyaz olan da güzel duruyor. Ben de onu mu alsam acaba
185 187 190 aralarında büyük bir fark yok. Ama tabi senin ekran kartı durumun olunca bu fark bile önem yaratabilir. Bundan emin olman gerekiyor. Bence bunun dışındaki kasa özelliklerine göre ve zevkin hangisini uygun görüyorsa onu almalısın. Misal P600S daha sessizlik seçeneği isteyenler için olabilir, Lian Linin airflow olayı daha iyi olabilir çünkü alt bölümleri mesh ancak bu aynı zamanda daha kolay tozlanacağı anlamına da geliyor. G500A ise RGB olarak güzel duruyor.Uzunluk sorunu yok ama ekran kartının cama doğru genişliği 163 mm ve bir de kablo eklenince kasanın yanı kapanamayabilir diye endişe ediyorum. Normalde 4090'lar bile 150 mm civarı genişlikte. Benim ki tuğla gibi maalesefPhanteks'e de uzun zamandır bakıyordum. Dün indirime girmiş %25 nihayet. Güzel fırsat gibi duruyor.
O kadar yeni güncel kasa çıkmışken P600S alınmaz bence.Bu arada P600S' i kullanan var mı? 4080 ve 7800x3d ile sıcaklık sorunu yaşatır mı? Biraz eski bir kasaymış. (2019) Güncel sistemler için hala serin diyebilir miyiz?
Kasa Tier sayfasında alan bir arkadaş fazlasıyla memnundu. Ancak senin parçalar onda yoktur sanırım. Ekstra ısınan ekran kartı ve işlemciye sahipsen ve hava akışı çok iyi olan bir kasa istiyorsan Lian Li bunun için uygun olacaktır. P600S'in de hava akışının kötü olma ihtimali yok. Zaten incelemelerden görebilirsin. Ama dediğim gibi ekstra ısınan ekstra hava akışı isteyen parçalar varsa onu bilemeyiz.Bu arada P600S' i kullanan var mı? 4080 ve 7800x3d ile sıcaklık sorunu yaşatır mı? Biraz eski bir kasaymış. (2019) Güncel sistemler için hala serin diyebilir miyiz?
Hocam kasa konusunda çok kararsızsınız. Lian Li Lancool 216 alıp geçin bence. Zaten RGB, hava akışı S tier'a yakın belki de S tier. Diğer fanları da sonra kendiniz ARGB yaparsınız.Kasa Tier sayfasında alan bir arkadaş fazlasıyla memnundu. Ancak senin parçalar onda yoktur sanırım. Ekstra ısınan ekran kartı ve işlemciye sahipsen ve hava akışı çok iyi olan bir kasa istiyorsan Lian Li bunun için uygun olacaktır. P600S'in de hava akışının kötü olma ihtimali yok. Zaten incelemelerden görebilirsin. Ama dediğim gibi ekstra ısınan ekstra hava akışı isteyen parçalar varsa onu bilemeyiz.
Ancak bunun dışında sadece eski üretim diye de bir kasayı beğeniyorsanız almamazlık olmaz bana göre. Kasa oldukça premium sonuç olarak. Ben hatta dün alacaktım inventustaki indirimden beyaz olanı sonra yerime göre daha küçük hem de daha az maliyetli olsun diye hem de fanları RGB olmayınca başka bir tane aldım.
Evet indirim gözümü boyadı hocam. G360A beyaz aldım. Masamın üzerine de koyma durumum olduğu için biraz daha küçük tercih ettim. 2557 TL'ye aldım.Hocam kasa konusunda çok kararsızsınız. Lian Li Lancool 216 alıp geçin bence. Zaten RGB, hava akışı S tier'a yakın belki de S tier. Diğer fanları da sonra kendiniz ARGB yaparsınız.