P6100 sistem Total War gibi strateji oyunlarını kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 8.1

desısrey

Hectopat
Makaleler
1
RAM
3 GB
Ekran kartı
Intel HD
İşlemci
Intel Pentium P6100
Merhaba arkadaşlar, konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Strateji oyunlarına çok merakım var, EU4 oynadım dün fakat aşırı karışık geldi ve bıraktım. Önerebileceğiniz biraz daha basit strateji oyunu var mı? Veya aşağıdaki oyunlardan herhangi birini sistemim kaldırır mı?
Crusader Kings 2 veya 3 - Napoleon: Total War - Medieval II: Total War - Hearts of Iron IV veya 3 bunlardan birini kaldırır mı sistemim?

• 3 GB RAM
  • Intel Pentium P6100 2.0 GHz işmeci
  • 64 Bit işletim sistemi
  • Intel HD Graphics
  • Toplam kullanılabilir bellek: 1530 MB
  • Ayrılmış Video Belleği: 64 MB

Hocam teşekkürler tavsiyen için fakat fiyatlar biraz pahalı. Sürekli oyun oynayan bir tip olmadığım için. Sınava çalışıyorum bir iki günlük ara verdim ve biraz kafa dağıtmak için oyun oynamayı düşünüyorum.

Amerikan VPN ile ücretsiz şekilde GeForce NOW'dan kaydol ve oradan çok hızlıca oyun oyna GeForce NOW'un açığını buldum gerçekten çok rahatım.

Amerikan VPN ile ücretsiz şekilde GeForce NOW'dan kaydol ve oradan çok hızlıca oyun oyna GeForce NOW'un açığını buldum gerçekten çok rahatım.
Burada henüz yeniyim DM'den nasıl mesaj atılıyor. Bir kaç şey sormak isterim sana

Age of History 2 önerebilirim fakat PC'nin kaldırıp kaldıramayacağı hakkında bilgim yok.

Web üzerinden Call Of War oynayabilirsin hem Steam hem Web hem de Mobil oyunculara karşı oynuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…