Gençler benim PC'yi 32 Bit olması nedeniyle 64 Bit'e formatlamadan önce sanal makine programlarını çalıştırabiliyordu fakat formattan sonra sanal makine programlarından vt özelliği kapalı diye hatalar alıyorum BIOS'da sanallaştırma teknolojisiyle ilgili bir şey bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
CPU; Intel(R) Pentium(R) CPU P6100 @ 2.00GHz 2.00 GHz.
BIOS sürümü; American Megatrends inc. 202, 2.11. 2010.
Hocam, zaten işlemci için sanallaştırma desteği yok. Fakat bazı sanal makineler sanallaştırma olmadan da çalışabiliyor. Bu da yine bazı programlar için geçerli.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Hocam, zaten işlemci için sanallaştırma desteği yok. Fakat bazı sanal makineler sanallaştırma olmadan da çalışabiliyor. Bu da yine bazı programlar için geçerli.
özellikler, ürün teknik özellikleri, fiyatlandırma, uyumluluk, tasarım belgeleri, sipariş kodları, spec kodları ve diğer bilgileri içeren hızlı başvuru kılavuzu.
Dediğim gibi hocam, olmadan da çalışabiliyor. Fakat hatırladığım kadarıyla 32 Bit ile oluyordu. Sanallaştırma olmadan da Virtual Box kullananlar da gördüm. Desteği ise maalesef üreticiler veriyor. Bu sebeple BIOS'ta gözükmüyor.