P6200 sistemde AC Revelations kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mr.ArtoMskA

Picopat
Makaleler
1
Selamlar. Bugün AC Revelations aldım ve açtım. Sistem gereksinimleri karşıladığı halde kasıyor. Nasıl kasma sorununu giderebilirim? (Oyunu en düşük ayarlarda ve 800x600 çözünürlükte 15-25 FPS arası oynuyorum.)

Üstelik sadece bu oyunda da değil. Metro 2033, Dishonored, AC 2, AC 3, AC 4'de de aynı sorun. Yardımcı olun lütfen.

AC Revelations sistem gereksinimleri (Steam):

Minimum:
  • İşletim sistemi: Windows® XP SP3 / Windows vista® SP2 / windows® 7 SP1.
  • İşlemci: Intel® Core ™ 2 Duo E4400 @ 2.0 GHz veya AMD Athlon ™ 64 X2 4000+ @ 2.1GHz
  • Bellek: 1,5 GB windows® XP / 2 GB Windows Vista, 7
  • Grafikler: Shader model 4.0 veya üzeri ile 256 MB directx® 9.0 uyumlu kart (desteklenen listeye bakın) *
  • Directx®: Directx® JUNE2010 veya daha yeni.
  • Sabit disk: 12 GB.
  • Ses: DirectX 9.0 uyumlu ses kartı.
  • Çevre birimleri: Klavye, fare, isteğe bağlı denetleyici.
  • İnternet: İlk açılışta tek seferlik ürün kaydı için geçici geniş bant bağlantısı gerekir, çoklu oynatıcı için kalıcı geniş bant bağlantısı gerekir.
  • * Bu ürün windows® 98 / me / 2000 / Nt'yi desteklemez.
  • Yayınlanma sırasında desteklenen video kartları:
  • AMD Radeon ™ HD2600XT veya daha iyisi / 3000/4000/5000/6000 masaüstü serisi.
  • Nvıdıa® Geforce® 8600GTS veya daha iyisi / 9 / GT200 / GT400 / GT500 masaüstü serisi.

Bu kartların dizüstü bilgisayar sürümleri çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmemektedir. Bu yonga setleri, bu oyunu çalıştıracak tek yonga setleri. En güncel minimum gereksinim listeleri için lütfen Home - Ubisoft Support adresindeki destek web sitemizde bu oyun için sss bölümünü ziyaret edin.

Benim sistemim:
  • 6 GB DDR3 RAM.
  • 2 GB Intel HD Graphics ekran kartı.
  • Intel Pentium P6200 2 çekirdek 2 mantıksal işlemcili 5.nesil işlemci.
  • Windows 10 Pro.
  • DirectX 12.
  • 64 Bit işletim sistemni.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…