ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, Roblox oynuyorum. Sistemim yeterli gibi ama oyunda dalgalanma var ve oyundaki kaynakların yüklenmesini en az 5-10 Dk bekliyorum. Bayağı video izledim ama hala aynı. Bir el atar mısınız? Sistemim: Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Arkadaşlar, Roblox oynuyorum. Sistemim yeterli gibi ama oyunda dalgalanma var ve oyundaki kaynakların yüklenmesini en az 5-10 Dk bekliyorum. Bayağı video izledim ama hala aynı. Bir el atar mısınız? Sistemim:
FurkanXGG Centipat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #11 ozaylol dedi: Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sanırım Roblox oynayamaccağım iyi günler konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Durumlar ne? Bende 7 aydır kasıyor artık silicem. Artı 0 Eksi
ozaylol dedi: Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler sanırım Roblox oynayamaccağım iyi günler konu kapanabilir. Genişletmek için tıkla... Durumlar ne? Bende 7 aydır kasıyor artık silicem.