G gorukken Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 Ömer Akay dedi: Oyunu açtım düşük grafiklerde 40 FPS oldu. Peki anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyuna başlatma kodları da yazarsan -novid -high gibi fps biraz daha artabilir iyi oyunlar.
Ömer Akay dedi: Oyunu açtım düşük grafiklerde 40 FPS oldu. Peki anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyuna başlatma kodları da yazarsan -novid -high gibi fps biraz daha artabilir iyi oyunlar.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #12 Ömer Akay dedi: Oyunu açtım düşük grafiklerde 40 FPS oldu. Peki anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğüde düşür.
Ömer Akay dedi: Oyunu açtım düşük grafiklerde 40 FPS oldu. Peki anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğüde düşür.
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #13 Cagannnn dedi: Oyunu aç Unlost ayarlarını yap, biraz kassa da oynarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler deneyeceğim.
Cagannnn dedi: Oyunu aç Unlost ayarlarını yap, biraz kassa da oynarsın. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler deneyeceğim.
Cagannnn Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Tristan da Cunha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #14 Ömer Akay dedi: Tamam teşekkürler deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Youtubeye unlost güncel cs:go ayarları yazarsan bulacaksın
Ömer Akay dedi: Tamam teşekkürler deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Youtubeye unlost güncel cs:go ayarları yazarsan bulacaksın
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #15 Akali Ablanız dedi: Çözünürlüğüde düşür. Genişletmek için tıkla... Düşürdüm zaten ama genede teşekkürler. gorukken dedi: Oyuna başlatma kodları da yazarsan -novid -High gibi FPS biraz daha artabilir iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Cagannnn dedi: YouTube'ye unlost güncel CS:GO ayarları yazarsan bulacaksın Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımların için çok teşekkürler.
Akali Ablanız dedi: Çözünürlüğüde düşür. Genişletmek için tıkla... Düşürdüm zaten ama genede teşekkürler. gorukken dedi: Oyuna başlatma kodları da yazarsan -novid -High gibi FPS biraz daha artabilir iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Cagannnn dedi: YouTube'ye unlost güncel CS:GO ayarları yazarsan bulacaksın Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımların için çok teşekkürler.