Huawei49 Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Benim MEB'in dağıttığı tablet var. Custom ROM nasıl atabilirim? Cihazda Bootloader kilidi var galiba yüklenmiyor Odin'le yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2021
Benim MEB'in dağıttığı tablet var. Custom ROM nasıl atabilirim? Cihazda Bootloader kilidi var galiba yüklenmiyor Odin'le yardımcı olursanız sevinirim.
nuri67 Centipat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #2 Huawei49 dedi: Benim MEB'in dağıttığı tablet var. Custom ROM nasıl atabilirim? Cihazda Bootloader kilidi var galiba yüklenmiyor Odin'le yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam twrp ile custom rom denedinmi ?
Huawei49 dedi: Benim MEB'in dağıttığı tablet var. Custom ROM nasıl atabilirim? Cihazda Bootloader kilidi var galiba yüklenmiyor Odin'le yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam twrp ile custom rom denedinmi ?
xxaiden3 Kilopat Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 165 Çözümler 1 3 Şubat 2021 #3 merhaba sorunu çözebildiniz mi bende aynı sorunla ugraşıyorum