P7H55-M i5-750 Mac OS X Kurulumu

Hocam akşam sizinle paylaşayım az önce dışarı çıktım ben size iletirim çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uygun görürsen remote control de yapabiliriz. Belki çözüme daha çabuk ulaşırız. Sonrasında burada da paylaşmak kaydıyla tabi ki !

Tabiki yaparız paylaşırız hocam.

Eğer uygun görürsen remote control de yapabiliriz. Belki çözüme daha çabuk ulaşırız. Sonrasında burada da paylaşmak kaydıyla tabi ki !

Hocam eve geldim tekrar kurduğum sisteme ethernet kext i bulup yükledim şimdi internete bağlanabiliyorum ama ses çıkmıyor hala.

@Recep Baltaş

Hocam selamlar.

Mavericks i sayenizde kurduk ses çıkmıyor ama uğraşıyorum. Öncelikle teşekkürler.

Çözemediğim 2 sorun var.

Mac os ahcı yapınca açılıyor biostan yoksa boot olmuyor. Ahcı yapınca da Windows açılmıyor. İde yapmam gerekiyor sata hddler çözüm nasıl olacak acaba?

Diğeri ise hw programı ile efi yi Flash tan hdd ye atıyorum ama yine de hdd den boot olmuyor sizin gibi yapıyorum aynı efi yi atıyorum hdd ye fakat Flash çıkınca boot olmuyor hdd yi Bios tan ilk sıraya alıyorum fark etmiyor boot ekranından mac yüklü olan hdd ilé başlatıyorum yine olmuyor.

Sata lar için boot yapma olayı nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…