C Cem Arda Akgül Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 RAM 4gb İşlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU 650 Benim bilgisayar toplama ve ben 32 bitten 64 bite geçmeye çalışıyorum. Anakartım P7H55-M-LX fakat boot keyi bilmiyorum, söyler misiniz boot keyimi? (Örnek: F2, F8, F5 vb.)
Benim bilgisayar toplama ve ben 32 bitten 64 bite geçmeye çalışıyorum. Anakartım P7H55-M-LX fakat boot keyi bilmiyorum, söyler misiniz boot keyimi? (Örnek: F2, F8, F5 vb.)
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.220 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 8 Mayıs 2023 #2 F8 tuşuyla Boot menüsüne erişebilirsin. Alternatif olarak BIOS'tan boot önceliğini değiştirebilirsin. Ancak işletim sistemini kurduktan sonra da boot önceliğini değiştirmelisin ki işletim sistemini yüklediğin disk ile başlasın. Artı 0 Eksi
F8 tuşuyla Boot menüsüne erişebilirsin. Alternatif olarak BIOS'tan boot önceliğini değiştirebilirsin. Ancak işletim sistemini kurduktan sonra da boot önceliğini değiştirmelisin ki işletim sistemini yüklediğin disk ile başlasın.