Çözüldü P7H55 M-LX BIOS güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LadyFlash

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, P7H55 M-LX anakartıma BIOS güncellemesi yapmak istedim. Boot bölümündeyim ama bu aşamadan sonrasına devam edemiyorum. Araştırdığım yerlerde söylenen kısımları BIOS sürümü farklılığı nedeniyle de burada bulamıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. :)

IMG_20201108_021453.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
P7H55-M LX BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Anakartınızın sayfasına girerek BIOS dosyasını indirin. İndirdiğiniz BIOS dosyasını RAR'dan çıkarın ve FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz USB belleğin içine atın. Daha sonra belleği bilgisayarınıza takarak BIOS'a girin. BIOS'tan Tools sekmesi altında bulunan Ez Flash2 ile güncellemesini yapın.
P7H55-M LX BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye Anakartınızın sayfasına girerek BIOS dosyasını indirin. İndirdiğiniz BIOS dosyasını RAR'dan çıkarın ve FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz USB belleğin içine atın. Daha sonra belleği bilgisayarınıza takarak BIOS'a girin. BIOS'tan Tools sekmesi altında bulunan Ez Flash2 ile güncellemesini yapın.

Son düzenleme:
Çözüm
Buradan DOS Update Flash yardımcı programı aracılığı ile BIOS'unuzu güncellemeniz gerekecek eğer ki BIOS'da güncelleme seçeneği yoksa. Sitede DOS başlığında verilmiş küçük program mevcut, indirin. Sürücüler ve araçlar kısmından işletim sistemini seç bölümünde DOS seçerseniz bu yardımcı programı görürsünüz.

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/BUPDATER_V112.zip

Son düzenleyen: Moderatör:
Tools sekmesinin görselini paylaşır mısınız?
P7H55-M LX BIOS & Firmware | Anakart | ASUS Türkiye anakartınızın sayfasına girerek BIOS dosyasını indirin. İndirdiğiniz BIOS dosyasını RAR'dan çıkarın ve FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz USB belleğin içine atın. Daha sonra belleği bilgisayarınıza takarak BIOS'a girin. BIOS'tan Tools sekmesi altında bulunan EZ Flash2 ile güncellemesini yapın.

Çok teşekkürler, dediğin yerden yapınca oldu. Sağ ol yardımın için.

Merhaba, ASUS, eski anakartlarını, sitesinden çıkardı. Nasıl ulaşabilirim bu güncel BIOS'a?
Bu mesajı sonradan okuyup benim gibi çaresiz kalan arkadaşlar, sizin için de link buldum. ASUS P7H55-M LX için sürücüler buradan, "BIOS"u seçin. Yükle>yükle>yükle diye gidin. Ve 0406 sürümü iniyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı