Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize selamlarımı iletiyorum. Bir genç kardeşim sistemine eklenti yapmak istiyor, sistem güncellemesi yapacak yani. Benden konu ile alakalı yardım istedi fakat sizlere sormanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Yani eğer GTA 5 gibi bir oyun oynayacaksanız 750 yetmiyor. Ama csgo gibi bir oyun oynayacaksanız 750 yeter ama dediğim gibi csgo gibi bir oyun full ayarda ekran kartı sadece 1 GB yer ondan ti yani 4 gb almak saçma olur GTX 750 için tavsiyem GTX 1050 ti hem 4 gb a değer hem ucuz hem de iyi.
Hocam eğer lol,dota ve csgo gibi oyunlar oynayacaksanız 6-4 GB ram ve ve 2-1gb ekran kartı yeterde artar yani lol vb. oynayacaksanız GTX 750 alsın GTX 750 Tİ bu tarz oyunlar için çok fazla
Hocam eğer lol,dota ve csgo gibi oyunlar oynayacaksanız 6-4 GB ram ve ve 2-1gb ekran kartı yeterde artar yani lol vb. oynayacaksanız GTX 750 alsın GTX 750 Tİ bu tarz oyunlar için çok fazla
Bilmeden yanlış yorumlar yapmayın lütfen. Gtx 750ti gayet iyi 1080p gta5 oynatabilecek bir karttır. Ayrıca Gtx 750tida da 2gb bellek içeren kartlar var.
Bilmeden yanlış yorumlar yapmayın lütfen. Gtx 750ti gayet iyi 1080p gta5 oynatabilecek bir karttır. Ayrıca Gtx 750tida da 2gb bellek içeren kartlar var.
Sanırım oyun oynayan biri değilsin. Monitörü 60 Hz olsun veya 144 Hz olsun bir şey farketmez. Bahsettiği oyunları üst seviye oynadım fazladan 5 FPS'in bile bir değeri var.