adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #1 RAM 4 GB Ekran kartı intel 4 series express chipset family İşlemci P8400 Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz?
Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz?
Çözüm 5 5 550519 7 Temmuz 2022 adoyad dedi: Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız düşük kalıyor bu oyun için. Intel Mobile 4 Express Family ile pek oyun oynamayı beklemeyin.
adoyad dedi: Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız düşük kalıyor bu oyun için. Intel Mobile 4 Express Family ile pek oyun oynamayı beklemeyin.
O Ozanyalcin973 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #2 adoyad dedi: Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef o grafik yongasi gta 3 bile oynatmıyor Artı 1 Eksi
adoyad dedi: Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Maalesef o grafik yongasi gta 3 bile oynatmıyor
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 7 Temmuz 2022 #3 adoyad dedi: Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız düşük kalıyor bu oyun için. Intel Mobile 4 Express Family ile pek oyun oynamayı beklemeyin. Artı 1 Eksi Çözüm
adoyad dedi: Ben düşük sistemli olarak bu araba oyununu seçtim ve açtığımda en düşük ayarlarda bile kasıyor. Kasmaması için yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız düşük kalıyor bu oyun için. Intel Mobile 4 Express Family ile pek oyun oynamayı beklemeyin.