P8H61-M LE R2.0 İnternet kablosunu algılamıyor

dogukandogann

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle açılan konulara baktım ama çözüm bulamadım konuyu yanlıs yere açtıysam özür dilerim dün akşam bilgisayarım gayet iyi bir şekilde çalışıp internete giriyordu sonra meraklı bir arkadaşıma bilgisayarı kapattıktan sonra ekran kartını ve ramleri çıkarıp gösterdim sonra yerlerine takıp bir süre sonra tekrar açtım ama bu sefer internet yok gözüküyor. Bilgisayarda temizlik yapılıyor diye bilgisayarı modemin yanına görürüp farklı kablolar denedim herşeyi yaptım ama hiç bir şekilde kabloyu algılamıyor. İnternet kablosunu takınca normalde ya turuncu ya yeşil yanar ama hiçbir renk yanmıyor. Screen atıcam kasanın içini pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Anakart P8H61-M LE R2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios ayarlarını sıfırla.
Olmazsa usb ye linux at aç. Çalışıyorsa sorun yazılımsaldır.
Yine olmazsa kasanın tüm parçalarını sök. Sadece bir stick RAM CPU kalsın. öyle dene. Dahili ekran kartından çalıştır. Ethernet Çalışıyorsa her seferde bir tane olmak üzere parçaları geri tak.
Linuxte de çalışmıyor biosu da sıfırladın. Sorun söküp takma işlemi sırasında entegrelere hasar vermiş olabilirsin.

FB sayfamızı beğenmeyi unutmayın: BIOS KURTARMA

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı