Yine fiyat bandınızın üzerinde kalmış fakat iyi, herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. Bu yüzden uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.
250 GB hafızalı olarak hangi modeli önerirsiniz ?Yine fiyat bandınızın üzerinde kalmış fakat iyi, herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. Bu yüzden uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.
250 GB SSD olarak siz ne önerirsiniz ?Çok güzel SSD'dir kendisi. Fakat SATA 3GB/s yani SATA II bütün çıkışlarınız. Tam performans alamayacağınız için o kadar para vermeyin isterseniz. Maksimum 300-350 MB/SN yazma okuması oluyor çünkü o çıkışla...
Yani Samsung EVO'yu öneririm aslında yine. Sistem yükseltirseniz yine kullanırsınız. Sadece şuan tam performans alamayacağınızı söylüyorum o kadar. Çalışmaz demiyorum yine çalışır.250 GB SSD olarak siz ne önerirsiniz ?
Bu soruyu öğrenmek için soruyorum bu anakarttaki Sata 2 ama Sata 2.5 ve Sata 3 takılabiliyor dimi sıkıntı olmuyor sadece performans düşüşü oluyor.Yani Samsung EVO'yu öneririm aslında yine. Sistem yükseltirseniz yine kullanırsınız. Sadece şuan tam performans alamayacağınızı söylüyorum o kadar. Çalışmaz demiyorum yine çalışır.
Girişlerinde bir fark var zannetmiştim ben çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.SATA 2 VE SATA 3 hızla alakalı hocam. 2.5 dediğiniz boyut. 2.5" diskler takabilirsiniz tabi.
Siz de sağ olun hocam.Sağolun hocam. Girişleri aynı. Hız farkı var biri eski, biri yeni teknoloji.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.