P8H61-M LX anakarta fazladan SSD takılabilir mi?

Yine fiyat bandınızın üzerinde kalmış fakat iyi, herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. Bu yüzden uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.

Yine fiyat bandınızın üzerinde kalmış fakat iyi, herhangi bir kronik sorunu yok diye biliyorum. Bu yüzden uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.
250 GB hafızalı olarak hangi modeli önerirsiniz ?
@JenLedger @Emre İnanoğlu @armas
Alttaki SSD'yi almayı düşünuyoruz 2.5 Sata diyor uyumlu olur dimi ve içinden kablo çıkmıyorsa kablo da önerebilir misiniz ?

Son düzenleme:
250 GB SSD olarak siz ne önerirsiniz ?

250 GB SSD olarak siz ne önerirsiniz ?
Yani Samsung EVO'yu öneririm aslında yine. Sistem yükseltirseniz yine kullanırsınız. Sadece şuan tam performans alamayacağınızı söylüyorum o kadar. Çalışmaz demiyorum yine çalışır.

Yani Samsung EVO'yu öneririm aslında yine. Sistem yükseltirseniz yine kullanırsınız. Sadece şuan tam performans alamayacağınızı söylüyorum o kadar. Çalışmaz demiyorum yine çalışır.
Bu soruyu öğrenmek için soruyorum bu anakarttaki Sata 2 ama Sata 2.5 ve Sata 3 takılabiliyor dimi sıkıntı olmuyor sadece performans düşüşü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…