P8H61-M LX r2.0 anakartta ethernet yok

Talha Çelebi

Centipat
Anakart: P8H61-M LX r2.0.

Anakartı aldığım tanıdığımda internet erişimi vardı fakat ben alınca internete erişemiyorum. ASUS EZ Flash2 modlu BIOS'u var sanırım eksik veya yanlış yazmış olabilirim. Acaba oradan bir ayar kapalı olabilir mi? Kapalı ise nasıl açarım? Ethernet kablosu takınca ışık dahi yanmıyor. Ne aygıt yöneticisinde lan var ne de ağ bağdaştırıcılarında ipleri değiştirdiğimiz lan kısmı gözükmüyor. Sorun nedir? Teşekkürler şimdiden.

Ayrıca.
Ağ bağdaştırıcıları bomboş, ne aygıt yöneticisinde bir şey var sanki bir ara Realtek Driver'ı vardı güncellemeye çalışırken deep sleep Mode'lu bir hata veriyordu sanırım kuramamıştım kurcalamadım USB tethering kullanıyorum neredeyse 2 aydır ethernet kartı almadan bu işi çözeceğime inanıyorum.
Yardımcı olabilecek yok mu etkileşim için konunun öncelik sırasını artırabilmek mümkün mü moderatorlerden rica ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı