P8H61-M LX R2.0 sistem toplama

Nvidia123

Hectopat
PC toplamak isitoyrum, alacağım şeyler birbirine uyum sorunu falan olur mu?

Alacaklarım:

Bunları almak istiyorum. Alacaklarım arasından birbirlerine uyum sorunu olur mu? Psu watt'ım alacaklarım için yeterli gücü sağlar mı? Gelecekteki oyunları rahatlıkla kaldırabilir mi? Örneğin GTA 5. Mesela işlemcim ana kartıma uyar mı? Yada ram'lerim ana kartıma uyarmı? Diyelim Montajı tamamladım, hepsi birbirine uydu, bilgisayarımı açtım herhangi bir sorun olur mu?
Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem yukarıdaki alacaklarım ile aynı fiyat olabilir fakat kesin bir bütçe isterseniz 1250 TL. Lütfen bana en yeni çıkan ya da çıkacak olan oyunları bile kaldıracak bir sistem önerin örneğin GTA 5 gibi. Şimdiden teşekkürler. Bu arada Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim.

Bütçem yukarıdaki alacaklarım ile aynı fiyat olabilir fakat kesin bir bütçe isterseniz 1250 TL. Lütfen bana en yeni çıkan ya da çıkacak olan oyunları bile kaldıracak bir sistem önerin örneğin GTA 5 gibi. Şimdiden teşekkürler. Bu arada Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim.

Öyle bir dünya yok kardeşim. "Ben 1250 TL vericem ama GTA 5 de açan bir sistem toplayın siz." Bu nasıl bir düşüncedir? Aklın alıyor mu bunu senin? GTA 5 diyorsan o zaman 2000 TL vereceksin.

Sana sistem öneriyorum ama bu sistem "1250 TL'ye alınabilecek en iyi sistem"dir. "En iyi sistem" değildir. Bunu kabul ediyorsan tavsiyeme uy ve al. Etmiyorsan sorumluluk kabul etmiyorum kesinlikle:

CPU:​
107 $ ( 203,19 TL)
ANAKART:​
105 $ ( 199,40 TL)
BELLEK - RAM:​
76 $ ( 144,32 TL)
HARD DISK:​
55 $ ( 104,45 TL)
EKRAN KARTI:​
139 $ ( 263,96 TL)
KASA:​
105 $ ( 199,40 TL)

TOPLAM :​
1.114,71 TL​
KDV (%18) :​
200,65​
NAKİT / HAVALE (TL) : 1.315,36 TL

RAM 1866 olacak, anakart da R2.0.

Teşekkür ederim fakat kasam var kasa almak zorunda mıyım? Ve bu önerdiğiniz sistem GTA 5'i açar mı?

- - - Güncellendi - - -

Sizden son bir şey daha isteyecem yeni bir sistem topladım bu olurmu?

VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER

VATAN COMPUTER - ASUS - P8H61-M LX R2.0 Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz VGA Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 3330 Soket 1155 3.0GHz 6MB Cache 22nm

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX650 DirectCU GDDR5 1GB 128Bit Nvidia DX11 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - CORSAIR - 8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram - Ram

VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk - Dahili Harddisk

Bu sistemi toplasam GTA 5'i oynayabilir miyim? Biraz paraya kıymayı düşündüm. Bu sistem nasıl?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı