PC toplamak isitoyrum, alacağım şeyler birbirine uyum sorunu falan olur mu?
Alacaklarım:
Bunları almak istiyorum. Alacaklarım arasından birbirlerine uyum sorunu olur mu? Psu watt'ım alacaklarım için yeterli gücü sağlar mı? Gelecekteki oyunları rahatlıkla kaldırabilir mi? Örneğin GTA 5. Mesela işlemcim ana kartıma uyar mı? Yada ram'lerim ana kartıma uyarmı? Diyelim Montajı tamamladım, hepsi birbirine uydu, bilgisayarımı açtım herhangi bir sorun olur mu?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Alacaklarım:
- VATAN COMPUTER - ASUS - P8H61-M LX R2.0 Intel H61 Soket 1155 DDR3 1333MHz VGA Anakart - Anakart
- VATAN COMPUTER - PATRIOT - 8GB(4x2) Signature DDR3 1333MHz CL9 Dual Kit Ram - Ram
- VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 500GB Caviar Green Intellipower Sata 3.0 64MB Cache Hardisk - Dahili Harddisk Bir bunu, bir de bendeki 320 gb toplam 2 tane hard disk kullanacağım
- VATAN COMPUTER - INTEL - Core i3 3220 Soket 1155 3.3GHz 3MB Cache 22nm
- VATAN COMPUTER - ASUS - GTX550 Ti DirectCU GDDR5 1GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
- VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER
Bunları almak istiyorum. Alacaklarım arasından birbirlerine uyum sorunu olur mu? Psu watt'ım alacaklarım için yeterli gücü sağlar mı? Gelecekteki oyunları rahatlıkla kaldırabilir mi? Örneğin GTA 5. Mesela işlemcim ana kartıma uyar mı? Yada ram'lerim ana kartıma uyarmı? Diyelim Montajı tamamladım, hepsi birbirine uydu, bilgisayarımı açtım herhangi bir sorun olur mu?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: