Bunları almak istiyorum. Alacaklarım arasından birbirlerine uyum sorunu olur mu? Psu watt'ım alacaklarım için yeterli gücü sağlar mı? Gelecekteki oyunları rahatlıkla kaldırabilir mi? Örneğin GTA 5. Mesela işlemcim ana kartıma uyar mı? Yada ram'lerim ana kartıma uyarmı? Diyelim Montajı tamamladım, hepsi birbirine uydu, bilgisayarımı açtım herhangi bir sorun olur mu?
Şimdiden herkese teşekkürler.
Bütçem yukarıdaki alacaklarım ile aynı fiyat olabilir fakat kesin bir bütçe isterseniz 1250 TL. Lütfen bana en yeni çıkan ya da çıkacak olan oyunları bile kaldıracak bir sistem önerin örneğin GTA 5 gibi. Şimdiden teşekkürler. Bu arada Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim.
Bütçem yukarıdaki alacaklarım ile aynı fiyat olabilir fakat kesin bir bütçe isterseniz 1250 TL. Lütfen bana en yeni çıkan ya da çıkacak olan oyunları bile kaldıracak bir sistem önerin örneğin GTA 5 gibi. Şimdiden teşekkürler. Bu arada Vatan Bilgisayar'dan olursa sevinirim.
Öyle bir dünya yok kardeşim. "Ben 1250 TL vericem ama GTA 5 de açan bir sistem toplayın siz." Bu nasıl bir düşüncedir? Aklın alıyor mu bunu senin? GTA 5 diyorsan o zaman 2000 TL vereceksin.
Sana sistem öneriyorum ama bu sistem "1250 TL'ye alınabilecek en iyi sistem"dir. "En iyi sistem" değildir. Bunu kabul ediyorsan tavsiyeme uy ve al. Etmiyorsan sorumluluk kabul etmiyorum kesinlikle:
Benim alacaklarım ihtiyacımı görür diye düşünüyorum. Sizden tek bir sorum daha var lütfen buna cevap verin.Benim ilk istediğim yani aşağıya yazdığım sistem birbirine uyar mı ve çalışır mı herhangi bir sorun olur mu? sadece bunu öğrenmek istiyorum.