P8H61-M LX R2.0 sistem toplama

Nasıl yani? Bu sistemi alırsam hiç biri çalışmaz mı?

- - - Güncellendi - - -

Peki alacağım sistem kötüyse bana GTA 5'i bile açabilecek bir sistem önerir misiniz? Fiyatı uygun olursa üzerine para ekleyip alabilirim fakat lütfen Vatan Bilgisayar'dan olsun. Şimdiden teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Kimse yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani? Bu sistemi alırsam hiç biri çalışmaz mı?

- - - Güncellendi - - -

Peki alacağım sistem kötüyse bana GTA 5'i bile açabilecek bir sistem önerir misiniz? Fiyatı uygun olursa üzerine para ekleyip alabilirim fakat lütfen Vatan Bilgisayar'dan olsun. Şimdiden teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Kimse yok mu?
Üzerine biraz ekleyebiliyorum diyorsunuz; net bütçeniz nedir ?
Ek olarak eski kasanız nedir ? Anakart veya ekran kartı sığmayabilir belki.

Ana kartım Foxconn g31mv. Kasamın markası Casper resmi şu:

İçten görünümünü bulamadım fakat dışı böle resimdekinin aynısı berki kasanın içini açınca size çeker gönderirim. Resim:

1NBPtzw.jpg

Ana kartım ise foxconn g31mv.

- - - Güncellendi - - -

Yeni sistem topayacam bunlar nasıl?

VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER

VATAN COMPUTER - ASUS - M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz VGA Anakart - Anakart

VATAN COMPUTER - AMD - FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm

VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

VATAN COMPUTER - PATRIOT - 8GB(4x2) Signature DDR3 1333MHz CL9 Dual Kit Ram - Ram

VATAN COMPUTER - ASUS - GTX650 DirectCU GDDR5 1GB 128Bit Nvidia DX11 Ekran Kart

Uyumsuzluk var mı? Ve sistem güzel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
COOLER MASTER
RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
139,00 USD312,46 TL*287,46 TL
SAPPHIRE
HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
329,00 USD739,56 TL*680,39 TL
Toplam (KDV Dahil):​
1.906,22 TL
*1.753,72 TL

%25 (%17) indirimle 1,450 TL yalnız HDD eklemek isterseniz 1,585 TL oluyor VATAN COMPUTER - WD - 3.5" 500GB Caviar Blue 16MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

Cevabımı alamıyorum ki. Ya bu sistem kötü diyorsunuz, yok bütçenizi çöpe atın diyorsunuz ne yapacğımı şaşırdım ne yapayım. Şu ana kadar hep aynı soruyu sordunuz diyorsunuz ama sistemin birbirine uymaz yada uyar demediniz. Ben bir tek onu öğrenmek istedim. Yine son bir yazdığım sistem var ona da istediğim cevabı alamadım. Burak Alkan Abi sizin yazdığınız bir yorumda "Kasanız Micro ATX büyük bir ihtimalle ama alacağınız anakart ATX. Uymayabilir." yazdıydınız. Bunun yanına şöyle yazamaz mıydınız? "Kasanız Micro ATX büyük bir ihtimalle ama alacağınız anakart ATX. Uymayabilir.Ama sistemin birbirine uyar" Yada "Kasanız Micro ATX büyük bir ihtimalle ama alacağınız anakart ATX. Uymayabilir.Ama sisteminiz birbirine uymamış" diyebilirdiniz. Neyse yinede hepinize çok teşekkür ediyorum yardımcı oldunuz fakat son bir sorum olacak lütfen son yazdığım sistemin birbirine uyup uymayacağını bana söyleyin bir daha formu rahatsız etmeyeceğim.

recep baltaş dangalağı adamı azarlayıp durma forum kurallarına üslup yazmışsın sen önce kendi üslubuna bak pezevenk bu insanlar sizi izlemese siz bi hiçsiniz karşındaki adam sana saygılı konuşuyosa sende ona saygı göstermeyi öğren lavuk

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı