P8H61-M LX3 Plus R2.0 OC Tuner sonrası görüntü vermiyor

osavuran42

Hectopat
Daha fazla  
BIOS üzerinde OC Tuner aktif ettim ve PC görüntü vermemeye başladı. Klavye ve fare ise onlarda çalışmıyor. Ne yapmam gerekir?
  • Anakart: ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0
  • CPU: Intel Pentium G2010
  • RAM: 4 GB Hi-Level DDR3 + 2 GB Kingston DDR3
  • GPU: NVIDIA GeForce GT 420

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Anakart: ASUS P8H61-M LX3 Plus r2.0
  • CPU: Intel Pentium G2010
  • RAM: 4 GB Hi-Level DDR3 + 2 GB Kingston DDR3
  • GPU: NVIDIA GeForce GT 420
Reis bu dediklerini yaptım ise yaramadı şimdi dediğin gibi bios pilini söktüm ve sabah kalkınca takıp deneyeceğim gene olmazsa napacagim?
reis şimdi biraz araştırdım overclock yapınca gitmiş görüntü benim başıma da gelmişti senin cpu kaldıramıcak oc değeri girince sistem açılmıyor bios sıfırlanınca %90 düzelir düzelmezse ramları filan her şeyi geri tak düzelir.
Evet ayrı ayrı hem bios pili ile hemde clrtc ile bios sıfırlama denedim ama işe yaramadı hala görüntü ve klavye mouseda güç yok

Napabilirim arkadaşlar çözüm önerisi yokmu? @Recep Baltaş
Herşeyi çıkartıp tekrar taktın mı ?

Evet herşeyi çıkarıp teker teker takıp denedim ama sonuç olumsuz

Bios sifirlamasini başarabiliyor olsam bile klavyem çalışmıyor DELETE tuşuna basamıyorum napabilirim yokmu bilgili

Hayırlı bayramlar sistemi kurtaracak bir önerisi olan bilgili arkadaş yok mu?

Bir bilgisayarcıya götürdüm ve anakartin kuzey kutbunda sorun olduğu ve anakartin bütün parçalara zarar verdiğini söyledi ne kadar doğru bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…