Emregndnz Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2021 #1 Ben bu anakarta Windows 10 kurmayı denemiştim ama olmamıştı, hata vermişti. Ben de Win 8.1 Pro kurmuştum. Windows 10 kurabilir miyim? Kurabilirsem nasıl kuracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2021
Ben bu anakarta Windows 10 kurmayı denemiştim ama olmamıştı, hata vermişti. Ben de Win 8.1 Pro kurmuştum. Windows 10 kurabilir miyim? Kurabilirsem nasıl kuracağım?
erdemst17 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 6.267 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Asylum 15 Mayıs 2021 #2 UEFI kurulum yapmanız gerek. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
UEFI kurulum yapmanız gerek. Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et