Merhabalar, anakartım P8H61-M lx. PC'ye Corsair klavye mouse ve kulaklık takıyorum. Üçü de iCUE'de sorunsuz çalışıyor. Ayriyeten Logitech direksiyon taktığımda kulaklığın sesi gitti (Mic çalışıyor). Sonra fark ettim ki direksiyon takılıyken kulaklık, kulaklık takılıyken direksiyon çalışmıyor. Mouse'ı çıkardığımda ise 3 cihaz sorunsuz çalışıyor. Anlayamadığım bir sıkıntı var. Yardımcı olur musunuz? Not: PC'nin önündeki USB slotlardan da takmayı denedim yine 4 cihaz desteklemiyor)
Laptopta USB portlarınız sebepsiz yere arasıra çalışmayı durduruyorsa Donanımsal bir arıza değilse aşağıdaki adımları takip ederek sorunu giderebilirsiniz.
www.sordum.net
Olmazsa, böyle bir PCI Express kartı alın. Sorun zaten çözülür.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Laptopta USB portlarınız sebepsiz yere arasıra çalışmayı durduruyorsa Donanımsal bir arıza değilse aşağıdaki adımları takip ederek sorunu giderebilirsiniz.
www.sordum.net
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.sordum.net