HY-X8 Eagle mouse aldım tam bir yıl önce bugün. Sorunsuzdu güzeldi. Eylül-Ekim gibi oynarken bir anda gitmeye başladı tak çıkarda düzeltiyordu. Zaman biraz geçti takıp çıkarınca olmuyordu. Port değişiyordum çalışıyordu ve fareyi görmeyen porta başka USB örnek klavyeyi takınca çalışıyordu. Bu da tamam. Biraz zaman geçti ve bu sefer bilgisayarı açtıktan bir dakika sonra mouse gidiyordu tak çıkar yapıyordum olmuyordu beş, on denemenin ardından çalışıyordu bir süre sonra tekrar gidiyordu. Sinirden fareyi kırdım.
Başka mouse buldum evden eski siyah klasik Mouse'lardan. Sorunsuz bir şekilde çalıştı. Bir süre sonra ona da aynısı oldu ve aynı fareyi, aynı modeli tekrar sipariş verdim. Bu sefer sorunsuzdu. Bugün 12. gün. Dün ve bugün yine aynı sorun ortaya çıktı. Port değişiyorum farenin normalde takılı olduğu porta klavyeyi takınca sorunsuz çalışıyor, klavyenin olduğu porta fareyi takınca ya geliyor bir dakika sonra gidiyor, ya gelmiyor, ya da on dakika sonra tekrar gidiyor. Fareyi telefona dönüştürücü ile bağlayınca bazen oluyor bazen olmuyor ve fareyi de yeni aldım portlarda sorun olsa klavye de çalışmaz. Bir tane de taşınabilir HDD var o da sorunsuz çalışıyor ama mouse arkada gidiyor ve porta üfleyince içine mouse yarım saat falan çalışıyor. Bilgisayarı iyice epey temizledim sorunsuz çalıştı bir süre sonra yine aynısı oldu. Port tozlu olsa bile o zaman diğer USB'ler çalışmaz (hoparlör, HDD, mouse) çok garip hatayı anlasam çok iyi olacak ama anlam veremiyorum, hata nedir?