P8Z77 V-Pro mu Z77A-GD55 mi?

LaStsamuRai

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Son olarak sormak istediğim son bir konu var.

Anakart:
- Asus P8Z77 V-Pro
- MSI Z77A-GD55

Sizce bu anakartlardan i5 3570k için hangisi tercih etmeliyim?

Sadece OC genuine butonu için bile MSI almak daha iyi olur. Bir konu da arkadaşın birisi hava soğutmanın daha iyi olduğunu, su soğutmanın eksilerinin çok olduğundan bahsetmişti. Çok kaliteli hava soğutmalar var, onlardan birini alabilirsin.

Neden ASUS pahalı şimdi anladım beyler. ASUS'un Z77 serisinin en alt modeli olan P8Z77-V LE modelini kullandım dahili ses kartı çok çok başarılıydı, daha sonra MSI'ın Z77 serisinin neredeyse en üst modeli olan Z77A-GD65'e geçtim ses kalitesi yine başarılı ancak ASUS kadar iyi değil, hatta ASUS fark atıyor diyebilirim. ASUS'un bu kadar pahalı olmasının sebebi bu ve bunun gibi şeyler.

Neyse ama ben tabii ki MSI öneriyorum OC Genie butonunun hakkını ASUS veremez.

P8Z77-V PRO modeline kadar MSI önde ancak Deluxe tercih edeceksen kesilikle ASUS öneriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI'ın O.C işlerinde kullanıcıya daha hitap ettiği doğrudur. O.C denince genelde MSI anakartları tercih edilir. ASUS alınamaz diye bir şey demiyorum. MSI kullandığı bileşenler gerçekten çok sağlam. Military Class (Askeri Sınıf) buna örnek.

Ek olarak mevsres kanka GD65'in kullandığı ses kartı, P8Z77-V LE'den daha iyi aslında GD65'te ALC 898 yongaseti, P8Z77-V LE'de ise ALC 892 yongaseti var. Ama aralarında fark yok, aynı sayılır. Seste şaşırabiliriz

i5 3570k
P8Z77 V-Pro
GSkill Ripjaws 2x4 GB 1600 Mhz
750W PSU lu kasa
Ek olarak h100 sıvı soğutma olarak alsam mı ki, ikinci el olarak ?
700 serisi düştü mü takarım bir tane kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…