P9 Lite 2017 Uygulamaları SD Karta Taşıma

Kraltes99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yukarıda belirttigim telefona sahibim fakat 16 GB yetmiyor uygulamaları SD Cart'a atmanın bir yolu yok mu ROOT atmak haricinde? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı cihazı kullanıyorum fakat size hafıza kartı ile telefon depolamasını birleştirmenizi önermiyorum. Genelde kullananlardan alınan geri bildirimler, sıkıntı çıkardığı yönünde.

Arkadaşlar yukarıda belirttigim telefona sahibim fakat 16 GB yetmiyor uygulamaları SD Cart'a atmanın bir yolu yok mu ROOT atmak haricinde? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Andorid 6.0 sürümünde oluyordu. Android 7.0 sürümünde malesef yok. Bende o modeli kullanıyorum. Hafızasını temizliyorum ve gereksiz uygulamaları devre dışı bıraktım.

Aptoide indirin telefonunuza depolamayı da class 10 ve daha üzeri bir hafıza kartı alarak sd karta çevirin büyük uygulamaları aptoide üzerinden indirin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı