P9 LİTE Nasıldır ?

0lq

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Evet gene bir sıkıntı ve gene ben ne yazık ki bir anlık sinirden dolayı monitörü parçaladım, şuan eski monitörü kullanıyorum. Bir çok konu açtım ve S6 EDGE almaya karar vermiştim, alacağım yerde stokta kalmadığı için bekliyordum ve dün böyle bir olay oldu, telefon için ayırdığım para 1300 TL (Maks.) 'a düştü bu fiyata alınabilecek iyi bir telefon mu ? Verdiğim paraya değer mi ? Telefonu gündelik uzun süre kullanırım oyun veya internette dolanırım kasma veya çok fazla bir ısınma sorunu var mı ?

Senin telefonun diyebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda seni tatmin eder umarım.

İfadeler: 0lq
P9 Lite batarya olarak başarılı bir model ve performansıda her türlü işlem için yeterli, çok abanırsan her cihaz ısınır ama ısınmnın çok mu az mı olduğu önemlidir, bu model çok ısınmıyor.

İfadeler: 0lq
P9 Lite'ın ekran parlaklığı % kaç hocam biraz karanlık gibi. Diğer açıdan yaklaşık arasında 1000 TL kadar bir fark olan 6 ile güzel yarışıyor.

Yorumlarınız için teşekkürler yarın gider bir mağazaya incelerim biraz test ederim kısmetsede bu hafta içi alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…