D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 4 Mayıs 2018 #1 Öncelikle merhaba. Şu yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. 2 telefon arasında kaldım, telefonlar Huawei P9 Lite ve Huawei Mate 10 Lite. Hangisini almayı düşünmeliyim sizce? Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2018
Öncelikle merhaba. Şu yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum. 2 telefon arasında kaldım, telefonlar Huawei P9 Lite ve Huawei Mate 10 Lite. Hangisini almayı düşünmeliyim sizce? Şimdiden cevaplar için teşekkürler.
3 33085 Kilopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.286 Makaleler 3 Çözümler 1 5 Mayıs 2018 #2 Bende P9 Lite 2017 modeli var. Fiyatına göre iyi telefon ama hafıza sıkıntısı var. Eğer bütçen çok yüksek değilse P9 Lite alabilirsin.
Bende P9 Lite 2017 modeli var. Fiyatına göre iyi telefon ama hafıza sıkıntısı var. Eğer bütçen çok yüksek değilse P9 Lite alabilirsin.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2018 #3 İki telefon fiyat olarak birbirlerinden oldukça alakasız modeller. İkisi arasından Mate 10 Lite daha iyi bir telefon.
İki telefon fiyat olarak birbirlerinden oldukça alakasız modeller. İkisi arasından Mate 10 Lite daha iyi bir telefon.
R Rcauf Hectopat Katılım 14 Ağustos 2017 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2018 #4 BERWAR dedi: İki telefon fiyat olarak birbirlerinden oldukça alakasız modeller. İkisi arasından Mate 10 Lite daha iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla... +1.
BERWAR dedi: İki telefon fiyat olarak birbirlerinden oldukça alakasız modeller. İkisi arasından Mate 10 Lite daha iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla... +1.
D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 6 Mayıs 2018 #5 BERWAR dedi: İki telefon fiyat olarak birbirlerinden oldukça alakasız modeller. İkisi arasından Mate 10 Lite daha iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla... Peki MI6 mı sizce yoksa Mate 10 Lite mı ?
BERWAR dedi: İki telefon fiyat olarak birbirlerinden oldukça alakasız modeller. İkisi arasından Mate 10 Lite daha iyi bir telefon. Genişletmek için tıkla... Peki MI6 mı sizce yoksa Mate 10 Lite mı ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2018 #6 Mi 6 donanım ve performans olarak açık ara daha iyi bir telefon. Arka kamera olarakta Mi 6 biraz daha iyi.
Mi 6 donanım ve performans olarak açık ara daha iyi bir telefon. Arka kamera olarakta Mi 6 biraz daha iyi.
D DenizDS Hectopat Katılım 22 Eylül 2016 Mesajlar 181 7 Mayıs 2018 #7 BERWAR dedi: Mi 6 donanım ve performans olarak açık ara daha iyi bir telefon. Arka kamera olarakta Mi 6 biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende MI6 istiyorum ancak ailemle aldığım için güvenemiyorlar Xiaomi markasına.
BERWAR dedi: Mi 6 donanım ve performans olarak açık ara daha iyi bir telefon. Arka kamera olarakta Mi 6 biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Bende MI6 istiyorum ancak ailemle aldığım için güvenemiyorlar Xiaomi markasına.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.733 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2018 #8 Mate 10 Lite yerine Zenfone 5 modeline de bakabilirsin. S7 serisi, Note FE modellerine de bakabilirsin.
Mate 10 Lite yerine Zenfone 5 modeline de bakabilirsin. S7 serisi, Note FE modellerine de bakabilirsin.