Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ;
Sayfaya yeni üye oldum, yaklaşık 3 4 ay önce ağırlıklı olarak oyun oynamak için ve ileriye dönük olması açısından aşağıdaki parçalardan oluşan sistemi topladım. Sistemim hakkında yorum yapabilirmisiniz içerisinde birbiriyle uyumsuz yada darboğaz oluşturacak parça var mıdır? PSU yeterli midir? Ya da şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz bir konu ?
Sistem bana göre iyi çalışıyor. Oyunlardaki FPS değerleri görüntüler vs. gayet akıcı.
Sayfaya yeni üye oldum, yaklaşık 3 4 ay önce ağırlıklı olarak oyun oynamak için ve ileriye dönük olması açısından aşağıdaki parçalardan oluşan sistemi topladım. Sistemim hakkında yorum yapabilirmisiniz içerisinde birbiriyle uyumsuz yada darboğaz oluşturacak parça var mıdır? PSU yeterli midir? Ya da şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz bir konu ?
Sistem bana göre iyi çalışıyor. Oyunlardaki FPS değerleri görüntüler vs. gayet akıcı.
- Tam olarak sistemimi ekran kartını test edebileceğim önerebileceğiniz programlar varmıdır.
- Ve şuanki şartlarda komple sistemim ne kadar eder ?
- www.vatanbilgisayar.com: Asus P9X79 İntel X79 Soket 2011 Ddr3 2400Mhz (O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: İntel Core i7 4820K Soket 2011 3.7Ghz 10Mb Önbellek İşlemçi - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1866Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: GTX760 ROG STRIKER GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z11 Plus Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 600W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Hyper 212 Evo Lga775/1155/1156/1366/2011 & Am2/Am2+Am3/Am3+/Fm1 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Sandisk 128Gb Standart Sata 3.0 Ssd (Okuma 475Mb / Yazma 375Mb) - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar
- www.vatanbilgisayar.com: Asus 23" Vx239H Geniş Ekran ips-Led Monitör - Vatan Bilgisayar
Son düzenleyen: Moderatör: