P9X79, i7 4280K ve GTX 760 Sistem Hakkında Yorumlar

Exael

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ;

Sayfaya yeni üye oldum, yaklaşık 3 4 ay önce ağırlıklı olarak oyun oynamak için ve ileriye dönük olması açısından aşağıdaki parçalardan oluşan sistemi topladım. Sistemim hakkında yorum yapabilirmisiniz içerisinde birbiriyle uyumsuz yada darboğaz oluşturacak parça var mıdır? PSU yeterli midir? Ya da şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz bir konu ?

Sistem bana göre iyi çalışıyor. Oyunlardaki FPS değerleri görüntüler vs. gayet akıcı.
  • Tam olarak sistemimi ekran kartını test edebileceğim önerebileceğiniz programlar varmıdır.
  • Ve şuanki şartlarda komple sistemim ne kadar eder ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • X79 güncel bir platform değil, eski bir platforma yatırım yapmışsınız. X99 geldi X79 yerine.
  • GTX 760 bu sisteme düşük kalmış. 3-4 ay önce GTX 960 yoktu gerçi ama GTX 970 olabilirdi.
  • PSU yeterli.
  • Diğer bileşenlerde sorun yok. Sistem gayet güçlü bir sistem. Çift GTX 980 taksanız bile kaldırır -PSU upgrade ile tabi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı