C ckaracar Ziyaretçi 28 Kasım 2012 #1 Anakart seçiminde yardımcı olur musunuz? Bu anakartı aldım, fiyatı çok yüksek olduğu için geri yolladım: ASUS - Motherboards- ASUS Rampage IV Extreme Acaba bunlardan hangisini satın alsam: ASUS - Anakart- ASUS P9X79 WS ASUS - Anakart- ASUS P9X79 PRO ASUS - Anakart- ASUS P9X79 DELUXE Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2012
Anakart seçiminde yardımcı olur musunuz? Bu anakartı aldım, fiyatı çok yüksek olduğu için geri yolladım: ASUS - Motherboards- ASUS Rampage IV Extreme Acaba bunlardan hangisini satın alsam: ASUS - Anakart- ASUS P9X79 WS ASUS - Anakart- ASUS P9X79 PRO ASUS - Anakart- ASUS P9X79 DELUXE
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2012 #2 Anakartıniye geri yolladınız canavar gibi bir kart ama neyse.. Alabiliyorsanız en alttakini alın. Windows 8'e hazır.
Anakartıniye geri yolladınız canavar gibi bir kart ama neyse.. Alabiliyorsanız en alttakini alın. Windows 8'e hazır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 28 Kasım 2012 #3 Almadan önce fiyatına bakmıyor musunuz? Pahalı bulup geri yollama olayını da ilk defa sizde görüyorum. Söylediğiniz modellerden sizin için en uygun olan ve en iyisi ASUS - Anakart- ASUS P9X79 DELUXE'tür. Almadan önce fiyatına bir bakın ama...
Almadan önce fiyatına bakmıyor musunuz? Pahalı bulup geri yollama olayını da ilk defa sizde görüyorum. Söylediğiniz modellerden sizin için en uygun olan ve en iyisi ASUS - Anakart- ASUS P9X79 DELUXE'tür. Almadan önce fiyatına bir bakın ama...