Pabuc Konağı güvenilir mi?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhabalar. Mcqueen almak istiyorum. Kuzenim Mardin Nusaybin'den 2000 liraya almış, kalitesi gerçekten çok güzel. Pabuç Konağı'nda da 2 tanesi 1800 lira. Çok şüphe uyandırdı. Mardin'deki ayakkabılarla aynı kalitede olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
2019 ve 2021 yıllarında bu firmadan alışveriş yapmıştım ve deneyimim tam anlamıyla rezaletti. Ayakkabılar iki günde açıldı, tabanı çıktı ve hiç rahat değildi. Reklam yapmak gibi olmasın ama birkaç kez Sneakersonline.tr satıcısından ayakkabı sipariş ettim, hem rahat hem de kalite olarak gayet iyiydi.

2019 ve 2021 yıllarında bu firmadan alışveriş yapmıştım ve deneyimim tam anlamıyla rezaletti. Ayakkabılar iki günde açıldı, tabanı çıktı ve hiç rahat değildi. Reklam yapmak gibi olmasın ama birkaç kez Sneakersonline.tr satıcısından ayakkabı sipariş ettim, hem rahat hem de kalite olarak gayet iyiydi.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam?

2025 Mayıs ayından beri Nike Air Force One modelini kullanıyorum hocam. Sadece yan tarafında ufak bir açılma olmuştu onu da ayakkabıcıya vererek hallettim. Benim için önemli olan rahat olmasıydı ve cidden bayağı rahatlar.
Site gerçekten güzel ama Mcqueen olmaması üzdü gerçekten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı