Paça daraltma pantolonun görünümünü bozar mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, çok beğendiğim bir pantolonu almak istiyorum fakat paça boyu 21-22 cm. Parçalarını daraltmak, 14-15 Cm'e indirmek istiyorum. Pantolonun görünümü bozulur mu?

Terziye iş düşüyor. İyi terzi bulursan orijinal halinden güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz neden olsun, ben hem daraltıyorum hem kısaltıyorum. Önce evde giyiniyorum, boyunun ölçüsünü kendim iğne ile işaretleyip veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz neden olsun, ben hem daraltıyorum hem kısaltıyorum. Önce evde giyiniyorum, boyunun ölçüsünü kendim iğne ile işaretleyip veriyorum.
Daha önce paça boyu 16-17 cm olan pantolonları terzimde daralttırmıştım. Şimdi paçalar boru olunca aklıma takıldı. O zaman satın alıyorum, teşekkür ederim.

Daha önce paça boyu 16-17 cm olan pantolonları terzimde daralttırmıştım. Şimdi paçalar boru olunca aklıma takıldı. O zaman satın alıyorum, teşekkür ederim.
Güzel terziye verirsin sorun olmaz, 1.90 boy var bende uzun alıyorum bilerek sonra kendim daraltırıyorum kısaltıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…