Yusuf Emre0254 Femtopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm yusuf7878 12 Temmuz 2025 Yusuf Emre0254 dedi: Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı. akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Kaputu aç şurada. Sonra aracı çapanın yanına yaklaştır. Çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım.
Yusuf Emre0254 dedi: Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı. akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Kaputu aç şurada. Sonra aracı çapanın yanına yaklaştır. Çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım.
KS KS Yusuf Emre0254 Femtopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #11 yusuf7878 dedi: Hiçbir kit işe yaramıyor mu? Araştırayım bende. Genişletmek için tıkla... Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı. yusuf7878 dedi: Hiç bir kit işe yaramıyor mu? Araştırayım bende. Buldum hocam. Ölçerlerin yanında kablo varmış arabayı yanına çek o kabloyu aracın aküsüne bağla. Genişletmek için tıkla... akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz Artı 0 Eksi
yusuf7878 dedi: Hiçbir kit işe yaramıyor mu? Araştırayım bende. Genişletmek için tıkla... Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı. yusuf7878 dedi: Hiç bir kit işe yaramıyor mu? Araştırayım bende. Buldum hocam. Ölçerlerin yanında kablo varmış arabayı yanına çek o kabloyu aracın aküsüne bağla. Genişletmek için tıkla... akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz
yusuf7878 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 10.292 Makaleler 10 Çözümler 128 Yer Karabük'ün safran tarlaları Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Asus rog strix B760m-G S SnowFlake / İşlemci intel i5 13600k / Ekran kartı: Asus Noctua 3070 / Ramler: Asgard Rog Strix 16x2gb 7200mhz / Sıvı soğutma: Asus rog ryujin III 240mm / kasa fanları: Noctua S12a x4 & NF-A14 x2 & NF-a12x25 x2 / Kasa: NZXT H6 Flow. Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #12 Yusuf Emre0254 dedi: Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı. akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Kaputu aç şurada. Sonra aracı çapanın yanına yaklaştır. Çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım. Son düzenleme: 12 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Yusuf Emre0254 dedi: Başka hangi kitleri deneyebilirim ki? Levyeyle falan kırmayı denedim olmadı. akü tam olarak nerede acaba görselle gösterebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Kaputu aç şurada. Sonra aracı çapanın yanına yaklaştır. Çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım.
KS KS Yusuf Emre0254 Femtopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #13 yusuf7878 dedi: Kaputu aç. Eki Görüntüle 2533272 Şurada. Aracı çapanın yanına yaklaştır. Sonra çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım Genişletmek için tıkla... Oldu. İlginiz ve Yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
yusuf7878 dedi: Kaputu aç. Eki Görüntüle 2533272 Şurada. Aracı çapanın yanına yaklaştır. Sonra çapadan çıkan kabloyu aracın aküsüne bağla. Olması lazım Genişletmek için tıkla... Oldu. İlginiz ve Yardımınız için teşekkür ederim.