I infinityglove Femtopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #1 İyi akşamlar. Birkaç gün önce steamdan satın aldığım Pacify adlı oyuna tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Alta fotoğraf ve hata raporu bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Logfile Dosya Ekleri hata.png 235,7 KB · Görüntüleme: 317
İyi akşamlar. Birkaç gün önce steamdan satın aldığım Pacify adlı oyuna tıkladığımda bu hatayı alıyorum. Alta fotoğraf ve hata raporu bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Logfile
Çözüm furkanbgbr 28 Ekim 2020 infinityglove dedi: Denedim . Kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartınız desteklemiyor o zaman. Dxcpl programı ile açılabiliyor, fakat önermiyorum.
infinityglove dedi: Denedim . Kaldırıp tekrar yükledim ama sonuç aynı Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartınız desteklemiyor o zaman. Dxcpl programı ile açılabiliyor, fakat önermiyorum.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 28 Ekim 2020 #11 infinityglove dedi: Tam nasıl kullanacağım o programı ve neden önermiyorsunuz? Biraz aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hakkında detaylı bir rehber bulamadım. Ne kadar güvenilir hiç bir fikrim yok hocam. Deneyip, denememek sizin kararınız. Şöyle bir konuya rastladım; DXCPL Programının Bilgisayara Zararı Var Mıdır? - Technopat Sosyal Arkadaşlar bu programla DirectX 11 oyunlarını falan açıyorlar. Bu programı kullanırsam bilgisayarıma veya ekran kartına bir zararı olur mu? www.technopat.net Artı 0 Eksi
infinityglove dedi: Tam nasıl kullanacağım o programı ve neden önermiyorsunuz? Biraz aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hakkında detaylı bir rehber bulamadım. Ne kadar güvenilir hiç bir fikrim yok hocam. Deneyip, denememek sizin kararınız. Şöyle bir konuya rastladım; DXCPL Programının Bilgisayara Zararı Var Mıdır? - Technopat Sosyal Arkadaşlar bu programla DirectX 11 oyunlarını falan açıyorlar. Bu programı kullanırsam bilgisayarıma veya ekran kartına bir zararı olur mu? www.technopat.net
C cem2222 Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #12 ağa o programı ındırdım fakat kurulumunu yapmayı bılmıyorum yardımcı olur musun daha dogrusu programı kullanmasını bılmıyorum Artı 0 Eksi
ağa o programı ındırdım fakat kurulumunu yapmayı bılmıyorum yardımcı olur musun daha dogrusu programı kullanmasını bılmıyorum