Packard Bell BV işlemci değişimi

kimkiduk

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, emektar packardbell mb 87 p 011 model cihazımın işlemci ve RAM'ini yükseltmek istiyorum. Özellikleri aşağıda. Bu cihaza : İNTEL CORE T9300 T9400 T9600 işlemcilerinin herhangi birini takabilir miyim? Açıkçası T9600'ü takmak istiyorum olmazsa şayet diğerleri tercihim. Bu arada T9600 olur ise 666 MHZz RAM'leri değiştirmeme gerek var mı? Yoksa aynı MHZ'de RAM alarak yükseltebilir miyim? Ve yeni takacağım işlemciye göre en fazla kaç GB RAM takabilirim ? Bios update yapmam gerekir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı işlemciler hem lehimli hem tak-çıkar şeklinde kullanılabiyor, sendekini kontrol ettin mi?

T9600 uyumluluk listesinde yok çünkü FSBsi farklı.
ARK | Mobile Intel® PM965 Express Chipset (Intel® 82PM965 Memory Controller)
Çalışsa dahi tam performans alamazsın 2.1Ghz'de kalır.

Çipset maks. 4GB RAM desteklediğinden yerinde olsam upgrade de yapmazdım. PM45 çipset olsa hem t9600 işlemciyi hem de maks. 8GB sistem belleğini destekleyebilirdi. Bu üründe olduğu gibi: HP Elitebook 6930p Laptop - Alüminyum kasa - Çin Tablet Fiyatına :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı