Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 2 gündür bu sorunun çözümünü arıyorum ama net bir cevap bulamadım. Herkes farklı şeyleri söylüyordu. Bende en iyisi kendim bir konu açayım dedim.
3 hafta önce bilgisayarımı Windows 7 'e çevirdim. Genelde oyun oynayan bir insan değilimdir fakat bir heves doğdu oynayayım dedim. GTA San Andreas yükledim ve baktım ki bilgisayar kasmaya başladı. Sonra Sonic & Sega Allstars Racing oyunu var bende. Onu denedim ondada kasmaya başladı.''Bu iş normal değil''diyerek oyunun Config'ini açtım ne göreyim GT 540 ekran karıtm varken Laptop Intel HD 3000'i görüyor. Nvidia denetim masasından ''Yüksek Performanslı NVIDIA işlemcisi'' seçeneğini seçtim fakat sonuç yine aynı. Aygıt yöneticisinden Intel'i devre dışı bırakayım dedim ekran karardı. Çok şükür ki nasıl olduysa düzeldi. Güncelleştirmelere baktım onlarda da problem yok. 2 gündür içim içimi yiyor.Sizce bu sorunun çözümü ne olabilir? Ekran görüntüleri burada...(Laptop'un modeli ''Packard Bell-EasyNote TS11HR'')
(Bu arada,bilgisayarında yanında felan ekran kartı değiştirme butonu var mı diye soracaksanız...Yok.)