Packard Bell EasyNote TV44hc için yükseltme önerisi

Awlesyy

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumu yükseltmek istiyorum SSD takmıştım şimdi de yapabilirsem işlemci ve RAM'i yükseltmek istiyorum. Bu mümkün mü?

Sistemim ise şöyle.

Sistem modeli: Packard Bell EasyNote TV44hc.
İşlemcim: Intel i5 3230M.
Anakartımın modeli: VG50_HC_cr.
RAM'im: 8 GB 1333MHz DDR3 Dual channel.

Bu arada bir şey fark ettim galiba 4 slot RAM yerim var.

Dosya Ekleri

• CPU_Z 1.PNG
    CPU_Z 1.PNG
    28,9 KB · Görüntüleme: 59
  • CPU_Z 2.PNG
    CPU_Z 2.PNG
    17,1 KB · Görüntüleme: 53
  • CPU_Z 3.PNG
    CPU_Z 3.PNG
    17,1 KB · Görüntüleme: 52
  • CPU_Z 4.PNG
    CPU_Z 4.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 47
  • CPU_Z 5.PNG
    CPU_Z 5.PNG
    17,9 KB · Görüntüleme: 49
  • CPU_Z 6.PNG
    CPU_Z 6.PNG
    18,4 KB · Görüntüleme: 54
  • RAM.PNG
    RAM.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Aynı bilgisayar mevcut bende de. Yeni SSD aldım 480 GB LG marka(indirime girmişti) RAM 8 GB dediğin gibi ancak yuva sayısı 2 bende. Ekran vs her şey senin paylaştıklarınla aynı. Kingston.com da maximum 8 GB diyor ama farklı bir sitede 16 GB yazıyor. RAM'lar ucuz 400 TL gibi 1 adet 8 GB denemek için alacağım. DVD yide söktüm yerine eski hard diskimi bağladım. Güzel oldu şimdilik. Temiz bir de Windows 10 Pro kurdum. Ayrıca termal macun aldım. Ekran ve işlemcinin de termalini yeniledim.

Merhabalar tekrar. Son olarakta bir dual wifi card almayı düşünyorum. Ayrıca ram lar internette olanlar kullanılmış olabiliyormuş ya da 1,35v olanları gönderiyorlarmış. Yani fotoğraflarda 1,50v olanı bizim pc ye uygun. O yüzden ya ikinci el bulup deneyip ya da pc cilere bakacağım. Alıp farklı gelip iade vs uğraşmak istemiyorum. Şu haliyle gayet başarılı zaten. İyi günler.

Son düzenleme:
İyi günler. Aynı bilgisayar mevcut bende de. Yeni SSD aldım 480 GB LG marka(indirime girmişti) RAM 8 GB dediğin gibi ancak yuva sayısı 2 bende. Ekran vs her şey senin paylaştıklarınla aynı. Kingston.com da maximum 8 GB diyor ama farklı bir sitede 16 GB yazıyor. RAM'lar ucuz 400 TL gibi 1 adet 8 GB denemek için alacağım. DVD yide söktüm yerine eski hard diskimi bağladım. Güzel oldu şimdilik. Temiz bir de Windows 10 Pro kurdum. Ayrıca termal macun aldım. Ekran ve işlemcinin de termalini yeniledim.

Merhaba tekrar. Son olarak da bir Dual Wi-Fi Card almayı düşünyorum. Ayrıca RAM'lar internette olanlar kullanılmış olabiliyormuş ya da 1, 35v olanları gönderiyorlarmış. Yani fotoğraflarda 1, 50v olanı bizim PC'ye uygun. O yüzden ya ikinci el bulup deneyip ya da PC cilere bakacağım. Alıp farklı gelip iade vs uğraşmak istemiyorum. Şu haliyle gayet başarılı zaten. İyi günler.

Yardımınız için teşekkür ederim.

İşlemci ile alakalı bir şey yaptınız mı? İşlemcilerinde fiyatları uygun. İ7 yapabiliyormuyuz acaba? Anakart hakkında nette pek bir bilgi yok. Ayrıca bios güncelemeside vermemiş yakın zamanlarda. Gerçi 11 yıllık cihaz hala taş gibi ama insan yenilik arıyor! Bir de kafama takılan bişi var ben komple söktüm ama içinde extra ram slot yok, 4 olarak gösteriyor ama malesef yok. Cpu z de 1. ve 3. Sekmede ramler ayrıntıları veriyor. 2 daha slot eklenir mi acaba?

İşlemci ile alakalı bir şey yaptınız mı? İşlemcilerinde fiyatları uygun. i7 yapabiliyor muyuz acaba? Anakart hakkında nette pek bir bilgi yok. Ayrıca BIOS güncelemeside vermemiş yakın zamanlarda. Gerçi 11 yıllık cihaz hala taş gibi ama insan yenilik arıyor! Bir de kafama takılan bir şey var ben komple söktüm ama içinde extra RAM slot yok, 4 olarak gösteriyor ama maalesef yok. CPU Z de 1. ve 3. sekmede RAM'ler ayrıntıları veriyor. 2 daha slot eklenir mi acaba?

Hocam bende hiç bilmiyorum Allah izin verirse yeni PC alacağım o yüzden laptopla pek ilgilenmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı